× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

A Település hírei

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy az MVM DÉMÁSZ Áramhálózati Kft. megrendelése alapján Algyőn, 2023. október 17-én, kedden és 2023 október 20-án, pénteken a Szüret utca 45. szám előtt egy darab,  valamint a Radnai utcában, a Szüret utca és Vásárhelyi utca közötti szakaszon két darab villanyoszlop kerül kicserélésre.

2023. október 09. | Gazdaság Bővebben

Értesítjük Önöket, hogy hibaelhárítási munkálatok miatt időszakos vízhiányra kell felkészülni 2023. október 10-én (kedd) 08:30-tól 15:00-ig.

2023. október 09. | Gazdaság Bővebben

A Csongrád-Csanád Vármegyei Kormányhivatal Szegedi Járási Hivatala Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Osztály, mézelő méhek nyúlós költésrothadásának újabb kitörése miatt méhegészségügyi települési zárlatot rendel el, és a korlátozás alá vont területeket kibővíti.

2023. október 09. | Gazdaság Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata megbízásából elkezdődik a Téglás utca - Búvár utca kereszteződésének rekonstrukciója.

2023. október 04. | Önkormányzat Bővebben

Szeretettel várjuk 2023.10.07-én nyugdíjas korú lakosainkat Idősek Napi rendezvényünkre!

2023. október 04. | Kultúra Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata Kulturális és Innovációs Minisztériummal együttműködve kiírja a 2024. évre a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot.

2023. október 04. | Oktatás Bővebben

Az Algyő begyűjtötte a három pontot, habár az első félidőben még nem hozott gólt a Bordány elleni találkozó. Ekkor csak kapufákig, és nagy helyzetekig jutott Fülöp Tibor csapata, a máspdik félidő közepén egy megcsúsztatott bedobást követően Selyem fejese jelentette a három pontot az algyőieknek.

2023. október 04. | Sport Bővebben

Nagyon jó hangulatban zajlott az Algyői Könyvtár szervezésében megrendezésre került 2. "Kocsmakvíz" est a Szent Anna Teraszon. A nyertes csapatok a 'Csontdarálók' Nagy Sanyi kapitánnyal és a 'Tolni' csapat Boros Kriszta kapitánnyal. Szoros verseny volt az újonc 'Első helyezett' csapattal, akik a legjobb gyüttmönt csapat címet vihették haza.

2023. szeptember 29. | Kultúra Bővebben

Az Algyői Parlando Énekegyüttes felvételt nyert a Csongrád-Csanád Vármegyei Értéktárba. Az együttes 22 éve ápolja és törekszik megőrizni a magyar operett hagyományait. Fellépéseikkel sokakkal megszerettették ezt a műfajt. A kulturális örökség szakkategóriába sorolt Parlando munkájának méltó elismerése ez.

2023. szeptember 28. | Kultúra Bővebben

A Gyevi Art Kulturális Egyesület Tollforgatók Köre és az Algyői Könyvtár irodalmi és grafika pályázatot hirdet „Amikor a toll kibicsaklik” címmel.

2023. szeptember 27. | Kultúra Bővebben

Az algyői Bóbita Bölcsőde harmadik hónapja nyújt szolgáltatást az újonnan átadott épületben, amely a Tiszavirág utca 44. szám alatt található. Az intézmény népszerű, betelt a 60 férőhely.

2023. szeptember 26. | Oktatás Bővebben

A tabella másodikja, az Algyő az edző váltó Balástya otthonában gyűjtötte be három pontot. Itt is vezetett az esélyesebb vendégcsapat, majd jött az egyenlítés, a meccs végén mégis az Algyő örülhetett, hiszen a 76. percben Csányi Ádám gólja eldöntötte a találkozó sorsát.

2023. szeptember 26. | Sport Bővebben

A Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal Agrárügyi Főosztály Élelmiszerbiztonsági és Állategészségügyi Osztálya CS-I01/02175-2/2023. sz. határozata alapján Algyő Nagyközség közigazgatási területére 2023. szeptember 30. – 2023. október 21-ig ebzárlatot és legeltetési tilalmat rendelek el!

2023. szeptember 26. | Gazdaság Bővebben

Az Algyő SK életében sok változás történik az idei szezontól, de a munka nem áll meg. Az edzők ugyanolyan lelkesen vetik bele magukat a legkisebbektől egészen a felnőtt korosztály trenírozásába, mint ahogy azt eddig is megszokhattuk tőlük.

2023. szeptember 25. | Sport Bővebben

Palya Bea Egyszálének koncertje nyitotta meg a Szent Anna napi búcsú rendezvénysorozatát a templomban. A művésznő hatalmas mosollyal és szeretettel érkezett meg, és már a beéneklésnél is betöltötte hangja a templomot. A koncert után pedig a Hírmondóval is beszélgetett kicsit.

2023. szeptember 24. | Kultúra Bővebben

 
×