× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Algyő begyűjtötte a három pontot

|
2023. október 04. | Sport

Az Algyő begyűjtötte a három pontot, habár az első félidőben még nem hozott gólt a Bordány elleni találkozó. Ekkor csak kapufákig, és nagy helyzetekig jutott Fülöp Tibor csapata, a máspdik félidő közepén egy megcsúsztatott bedobást követően Selyem fejese jelentette a három pontot az algyőieknek.

M-Perfect Home-Algyő–DB Futball Bordány SK 1–0 (0-0)

Algyő, 100 néző. Vezette: Tihanyi Gábor – jól (Bartucz, Szabó R.).
Algyő: Szabó G. – Rádi, Vastag, Kovács M. (Semjényi, 78.), Pióker (Kardos, 65.), Dudás (Kiss R., 86.), Deák, Csányi A. (Buchholcz, 75.), Csányi Á., Bogdán, Selyem. Edző: Fülöp Tibor.
Bordány: Grund – Arany (Velez, 63.), Márki, Fodor (Sahin-Tóth, a szünetben), Baka (Heipl, 74.), Visnyei, Kis L., Krizs, Sárkány (Márton, 67.), Kovács P., Kovács D. Edző: Nagy Torma Ricsárd.
Gólszerzők: Selyem (68.).
Jók: Vastag, Csányi A., Dudás, Selyem, Kovács M., ill. Kovács D., Grund, Baka.

Fülöp Tibor: – Megérdemelten nyertünk, még ha pont a legkisebb helyzetünket is váltottuk gólra. Stabilak voltunk, dicséret illeti a srácokat!

Nagy Torma Ricsárd: – Tudtuk, hogy mire számíthatunk ma. Számunkra ennyi volt a mai mérkőzésben, tudjuk, hogy kiket kell legyőznünk. Az Algyő az egyik legesélyesebb csapat az aranyéremre, további sok sikert kívánok nekik, és gratulálok a csapatomnak!

forrás: Algyő SK facebook

 

További hírek

Nagyjából egy kilométer hosszon újul meg első ütemben a Kastélykert utca: kiszélesítik az utat és kerékpáros nyomot is kialakítanak – erről is döntöttek a képviselők az áprilisi testületi ülésen. Az is eldőlt, hogy 17 nyári tábort támogatnak, és az idősek támogatását kiterjesztették.

2024. május 28. | Önkormányzat Bővebben

Kerek évfordulót ünnepelhettünk idén, hiszen 30 éves az Algyői Faluház. A falunapi rendezvények is ez a kerek szám köré szerveződtek. Három napig kicsik és nagyok is találhattak érdekes és izgalmas programot maguknak.

2024. május 27. | Önkormányzat Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata 2024. május 28-án megkezdi a Géza utca páratlan oldalán a járda felújítását. Az építkezés alatt a páros oldalon lakók is számíthatnak forgalmi akadályokra! Időpont: 2024. május 27. (hétfő) 18:00, helyszín: Géza u. és a Bányász u. sarka.

2024. május 25. | Önkormányzat Bővebben

2024. május 24-én Magyarkanizsán aláírtuk az „Atlétika mindenkinek” című közös projektünk partnerségi szerződését. Az IPA-Interreg program keretében 152.234.269-Ft vissza nem térítendő 95%-os támogatást nyert önkormányzatunk.

2024. május 25. | Sport Bővebben

×