× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Algyő begyűjtötte a három pontot

|
2023. október 04. | Sport

Az Algyő begyűjtötte a három pontot, habár az első félidőben még nem hozott gólt a Bordány elleni találkozó. Ekkor csak kapufákig, és nagy helyzetekig jutott Fülöp Tibor csapata, a máspdik félidő közepén egy megcsúsztatott bedobást követően Selyem fejese jelentette a három pontot az algyőieknek.

M-Perfect Home-Algyő–DB Futball Bordány SK 1–0 (0-0)

Algyő, 100 néző. Vezette: Tihanyi Gábor – jól (Bartucz, Szabó R.).
Algyő: Szabó G. – Rádi, Vastag, Kovács M. (Semjényi, 78.), Pióker (Kardos, 65.), Dudás (Kiss R., 86.), Deák, Csányi A. (Buchholcz, 75.), Csányi Á., Bogdán, Selyem. Edző: Fülöp Tibor.
Bordány: Grund – Arany (Velez, 63.), Márki, Fodor (Sahin-Tóth, a szünetben), Baka (Heipl, 74.), Visnyei, Kis L., Krizs, Sárkány (Márton, 67.), Kovács P., Kovács D. Edző: Nagy Torma Ricsárd.
Gólszerzők: Selyem (68.).
Jók: Vastag, Csányi A., Dudás, Selyem, Kovács M., ill. Kovács D., Grund, Baka.

Fülöp Tibor: – Megérdemelten nyertünk, még ha pont a legkisebb helyzetünket is váltottuk gólra. Stabilak voltunk, dicséret illeti a srácokat!

Nagy Torma Ricsárd: – Tudtuk, hogy mire számíthatunk ma. Számunkra ennyi volt a mai mérkőzésben, tudjuk, hogy kiket kell legyőznünk. Az Algyő az egyik legesélyesebb csapat az aranyéremre, további sok sikert kívánok nekik, és gratulálok a csapatomnak!

forrás: Algyő SK facebook

 

További hírek

Magabiztos játékot mutatva tudott győzni vasárnap NB II-es felnőtt női csapatunk... Remek játékkal folytatták a bajnokságot U12-es fiaink... Nem sikerült a pontszerzés U17-es lányainknak Békéscsabán... Nem bírták tartani az iramot U20-as fiaink a bajnokesélyes ellen... Hazai pályán is folytatódott veretlenségi sorozata az U18-as fiú csapatunknak.

2023. november 29. | Sport Bővebben

A Csongrád-Csanád Vármegyei Kormányhivatal Élelmiszerlánc-biztonsági és Állat¬egészségügyi Főosztálya Algyő, teljes közigazgatási bel- és külterületére megfigyelési körzetet rendel el magas patogenitású madárinfluenza miatt.

2023. november 28. | Gazdaság Bővebben

Egyetlen ponttal előzi meg a Mórahalmot az Algyő, amely meglepetésre odahaza kapott ki a Makótól. Az algyőiek Bogdán átlövésével kerültek előnybe, csakhogy a szünet után Frank Boldizsár előbb kiharcolt, és értékesített is egy tizenegyest, majd egy kontrát vitt végig a Maros-parti gárda, amelyet ismét Frank fejezett be.

2023. november 28. | Sport Bővebben

A Wemsical és az Algyői Generációk Egyesülete 2023. december 1. és december 17. között jótékonysági gyűjtést szerveznek.

2023. november 27. | Napjaink Bővebben

Kapronczay Éva selyemfestő szinte varázsol a színekkel és a mintákkal. Olyan egyedi darabok kerülnek ki a kezei közül, amelyek nemcsak időtállóak a divat szempontjából, de egyediek és különlegesek is. A rajztanárból lett alkotóval beszélgettünk.

2023. november 27. | Kultúra Bővebben

×