× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Sok a változás, de a munka nem áll meg

|
2023. szeptember 25. | Sport

Az Algyő SK életében sok változás történik az idei szezontól, de a munka nem áll meg. Az edzők ugyanolyan lelkesen vetik bele magukat a legkisebbektől egészen a felnőtt korosztály trenírozásába, mint ahogy azt eddig is megszokhattuk tőlük.

A 2023/24-es szezon sok változással indul az egyesület számára. A szakmai vezetőként és edzőként is dolgozó Kárász Dávid távozik a csapattól. Sportkarrierjét a Szeged-Csanád Grosics Akadémiánál folytatja. Dávid több éves munkájának köszönhetően egészen az 5 éves korosztálytól sokan kaptak kedvet a focihoz. Számtalan mérkőzést, tornát és ligát tudhat a háta mögött, amelyen az algyői gyerekek és fiatalok eredményesen szerepeltek. Marocsik Sándor, az U13-es korosztály korábbi edzőjétől és Molnár Szabolcstól, az U9-es futballisták utánpótlás edzőjétől is meg kellett válnia az Algyő SK-nak, ők befejezték edzői munkájukat. Ezúton is köszönik helytállásukat az edzőtársak és a gyerekek is!

Az U9-es korosztályt a Tápé Főnix csapatától érkező Jaszenovics Balázs veszi át, az algyői fociszurkolóinak körében ismerős névnek számító Horváth Adrián pedig az U14-es csapat vezetőedzője lesz. Ő egyben a felnőtt csapat játékosa is. Az U11-ben Pócs Tamás vezeti továbbra is az ifjú futballistákat, a nagypályás korosztályoknál pedig továbbra is Szűcs Krisztián dolgozik majd, hiszen az U19-es és az U16-os korosztályoknál is ő lesz a vezetőedző. A legapróbbakkal, az óvodásokkal a korábbi évekhez hasonlóan Kovács Milán foglalkozik majd, aki egyben az Algyő SK szakmai vezetését is magára vállalta.

Az idei szezon célja a már jól működő Algyő Labdarúgó Liga folytatása és kibővítése. Ide a környező településekről érkeznek csapatok és mérik össze tudásukat. Nem csak a meccsek izgalmasak, de a szurkolói gárdának köszönhetően a hangulat is remek minden alkalommal. Ezen kívül a Bozsik Tornákon való rendszeres részvétel is vállalása az egyesületnek. Kovács Milán a Hírmondónak elmondta, hogy mindezeken kívül havonta egyszer szeretnének utánpótlás tornákat is rendezni egy-egy korosztálynak.

forrás: Algyői Hírmondó

 

További hírek

A pályázat célja, hogy támogatást biztosítson a Fehér Ignác Tanulmányi Ösztöndíj segítségével a kiemelkedő tanulmányi eredménnyel rendelkező, tehetséges algyői tanulóknak.

2024. június 13. | Oktatás Bővebben

Választás napközbeni részvételi adatai

2024. június 09. | Önkormányzat Bővebben

Esztergomban rendezték meg az elmúlt hétvégén az idei Kick-Box Utánpótás Magyar Bajnokságot. Ezen az eseményen dőlt el, hogy kik kerülnek be a magyar válogatott keretébe és képviselhetik Magyarországot az augusztus végén, Budapesten rendezendő utánpótlás világbajnokságon.

2024. június 06. | Sport Bővebben

A Nemzeti Művelődési Intézet által támogatott A Szakkör programon 2023-ban számos mesterség bemutatásával indult ingyenes foglalkozássorozat. Ezek közül a Gyevikult Nkft. nemezelést harmadik, vesszőfonás szakkört második alkalommal hirdetett meg az Algyői Tájházban. Az itt készült alkotásokból nyílt kiállítás.

2024. június 05. | Kultúra Bővebben

Hagyományőrzés új köntösben. Papp Csilla Alkotó-díjas kézművesünk a sujtás ékszerkészítés mestere. Olyan formákat álmod meg és hoz létre, amelyek nemcsak az ékszert teszik egyedivé, hanem annak a viselőjét is.

2024. június 04. | Kultúra Bővebben

×