× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Sok a változás, de a munka nem áll meg

|
2023. szeptember 25. | Sport

Az Algyő SK életében sok változás történik az idei szezontól, de a munka nem áll meg. Az edzők ugyanolyan lelkesen vetik bele magukat a legkisebbektől egészen a felnőtt korosztály trenírozásába, mint ahogy azt eddig is megszokhattuk tőlük.

A 2023/24-es szezon sok változással indul az egyesület számára. A szakmai vezetőként és edzőként is dolgozó Kárász Dávid távozik a csapattól. Sportkarrierjét a Szeged-Csanád Grosics Akadémiánál folytatja. Dávid több éves munkájának köszönhetően egészen az 5 éves korosztálytól sokan kaptak kedvet a focihoz. Számtalan mérkőzést, tornát és ligát tudhat a háta mögött, amelyen az algyői gyerekek és fiatalok eredményesen szerepeltek. Marocsik Sándor, az U13-es korosztály korábbi edzőjétől és Molnár Szabolcstól, az U9-es futballisták utánpótlás edzőjétől is meg kellett válnia az Algyő SK-nak, ők befejezték edzői munkájukat. Ezúton is köszönik helytállásukat az edzőtársak és a gyerekek is!

Az U9-es korosztályt a Tápé Főnix csapatától érkező Jaszenovics Balázs veszi át, az algyői fociszurkolóinak körében ismerős névnek számító Horváth Adrián pedig az U14-es csapat vezetőedzője lesz. Ő egyben a felnőtt csapat játékosa is. Az U11-ben Pócs Tamás vezeti továbbra is az ifjú futballistákat, a nagypályás korosztályoknál pedig továbbra is Szűcs Krisztián dolgozik majd, hiszen az U19-es és az U16-os korosztályoknál is ő lesz a vezetőedző. A legapróbbakkal, az óvodásokkal a korábbi évekhez hasonlóan Kovács Milán foglalkozik majd, aki egyben az Algyő SK szakmai vezetését is magára vállalta.

Az idei szezon célja a már jól működő Algyő Labdarúgó Liga folytatása és kibővítése. Ide a környező településekről érkeznek csapatok és mérik össze tudásukat. Nem csak a meccsek izgalmasak, de a szurkolói gárdának köszönhetően a hangulat is remek minden alkalommal. Ezen kívül a Bozsik Tornákon való rendszeres részvétel is vállalása az egyesületnek. Kovács Milán a Hírmondónak elmondta, hogy mindezeken kívül havonta egyszer szeretnének utánpótlás tornákat is rendezni egy-egy korosztálynak.

forrás: Algyői Hírmondó

 

További hírek

Magabiztos játékot mutatva tudott győzni vasárnap NB II-es felnőtt női csapatunk... Remek játékkal folytatták a bajnokságot U12-es fiaink... Nem sikerült a pontszerzés U17-es lányainknak Békéscsabán... Nem bírták tartani az iramot U20-as fiaink a bajnokesélyes ellen... Hazai pályán is folytatódott veretlenségi sorozata az U18-as fiú csapatunknak.

2023. november 29. | Sport Bővebben

A Csongrád-Csanád Vármegyei Kormányhivatal Élelmiszerlánc-biztonsági és Állat¬egészségügyi Főosztálya Algyő, teljes közigazgatási bel- és külterületére megfigyelési körzetet rendel el magas patogenitású madárinfluenza miatt.

2023. november 28. | Gazdaság Bővebben

Egyetlen ponttal előzi meg a Mórahalmot az Algyő, amely meglepetésre odahaza kapott ki a Makótól. Az algyőiek Bogdán átlövésével kerültek előnybe, csakhogy a szünet után Frank Boldizsár előbb kiharcolt, és értékesített is egy tizenegyest, majd egy kontrát vitt végig a Maros-parti gárda, amelyet ismét Frank fejezett be.

2023. november 28. | Sport Bővebben

A Wemsical és az Algyői Generációk Egyesülete 2023. december 1. és december 17. között jótékonysági gyűjtést szerveznek.

2023. november 27. | Napjaink Bővebben

Kapronczay Éva selyemfestő szinte varázsol a színekkel és a mintákkal. Olyan egyedi darabok kerülnek ki a kezei közül, amelyek nemcsak időtállóak a divat szempontjából, de egyediek és különlegesek is. A rajztanárból lett alkotóval beszélgettünk.

2023. november 27. | Kultúra Bővebben

×