× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Téglás utca - Búvár utca kereszteződésének rekonstrukciója

|
2023. október 04. | Önkormányzat

Algyő Nagyközség Önkormányzata megbízásából elkezdődik a Téglás utca - Búvár utca kereszteződésének rekonstrukciója.

A munkálatok 2023. október 3-án (kedden) kezdődnek, melyben először a kereszteződésben található tolózár akna átépítése történik meg, A munkát a Szegedi Vízmű Zrt. fogja végezni, félpályás útlezárás mellett.

Kérem, hogy a közlekedésben résztvevők nagyobb figyelmet fordítsanak az építéssel érintett területen való áthaladásnál.

A beruházás további haladásáról folyamatosan tájékoztatjuk a lakosságot, kérem figyeljék a honlapot és az önkormányzat facebook oldalát.

Algyő Nagyközség Önkormányzata

 

További hírek

Magabiztos játékot mutatva tudott győzni vasárnap NB II-es felnőtt női csapatunk... Remek játékkal folytatták a bajnokságot U12-es fiaink... Nem sikerült a pontszerzés U17-es lányainknak Békéscsabán... Nem bírták tartani az iramot U20-as fiaink a bajnokesélyes ellen... Hazai pályán is folytatódott veretlenségi sorozata az U18-as fiú csapatunknak.

2023. november 29. | Sport Bővebben

A Csongrád-Csanád Vármegyei Kormányhivatal Élelmiszerlánc-biztonsági és Állat¬egészségügyi Főosztálya Algyő, teljes közigazgatási bel- és külterületére megfigyelési körzetet rendel el magas patogenitású madárinfluenza miatt.

2023. november 28. | Gazdaság Bővebben

Egyetlen ponttal előzi meg a Mórahalmot az Algyő, amely meglepetésre odahaza kapott ki a Makótól. Az algyőiek Bogdán átlövésével kerültek előnybe, csakhogy a szünet után Frank Boldizsár előbb kiharcolt, és értékesített is egy tizenegyest, majd egy kontrát vitt végig a Maros-parti gárda, amelyet ismét Frank fejezett be.

2023. november 28. | Sport Bővebben

A Wemsical és az Algyői Generációk Egyesülete 2023. december 1. és december 17. között jótékonysági gyűjtést szerveznek.

2023. november 27. | Napjaink Bővebben

Kapronczay Éva selyemfestő szinte varázsol a színekkel és a mintákkal. Olyan egyedi darabok kerülnek ki a kezei közül, amelyek nemcsak időtállóak a divat szempontjából, de egyediek és különlegesek is. A rajztanárból lett alkotóval beszélgettünk.

2023. november 27. | Kultúra Bővebben

×