× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Téglás utca - Búvár utca kereszteződésének rekonstrukciója

|
2023. október 04. | Önkormányzat

Algyő Nagyközség Önkormányzata megbízásából elkezdődik a Téglás utca - Búvár utca kereszteződésének rekonstrukciója.

A munkálatok 2023. október 3-án (kedden) kezdődnek, melyben először a kereszteződésben található tolózár akna átépítése történik meg, A munkát a Szegedi Vízmű Zrt. fogja végezni, félpályás útlezárás mellett.

Kérem, hogy a közlekedésben résztvevők nagyobb figyelmet fordítsanak az építéssel érintett területen való áthaladásnál.

A beruházás további haladásáról folyamatosan tájékoztatjuk a lakosságot, kérem figyeljék a honlapot és az önkormányzat facebook oldalát.

Algyő Nagyközség Önkormányzata

 

További hírek

A pályázat célja, hogy támogatást biztosítson a Fehér Ignác Tanulmányi Ösztöndíj segítségével a kiemelkedő tanulmányi eredménnyel rendelkező, tehetséges algyői tanulóknak.

2024. június 13. | Oktatás Bővebben

Választás napközbeni részvételi adatai

2024. június 09. | Önkormányzat Bővebben

Esztergomban rendezték meg az elmúlt hétvégén az idei Kick-Box Utánpótás Magyar Bajnokságot. Ezen az eseményen dőlt el, hogy kik kerülnek be a magyar válogatott keretébe és képviselhetik Magyarországot az augusztus végén, Budapesten rendezendő utánpótlás világbajnokságon.

2024. június 06. | Sport Bővebben

A Nemzeti Művelődési Intézet által támogatott A Szakkör programon 2023-ban számos mesterség bemutatásával indult ingyenes foglalkozássorozat. Ezek közül a Gyevikult Nkft. nemezelést harmadik, vesszőfonás szakkört második alkalommal hirdetett meg az Algyői Tájházban. Az itt készült alkotásokból nyílt kiállítás.

2024. június 05. | Kultúra Bővebben

Hagyományőrzés új köntösben. Papp Csilla Alkotó-díjas kézművesünk a sujtás ékszerkészítés mestere. Olyan formákat álmod meg és hoz létre, amelyek nemcsak az ékszert teszik egyedivé, hanem annak a viselőjét is.

2024. június 04. | Kultúra Bővebben

×