× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Impresszum

A www.algyo.hu (www.algyo.eu) portál és a megjelenített információk tulajdonosa:

Algyő Nagyközség Önkormányzat

  • székhely: 6750 Algyő, Kastélykert u. 40.
  • levelezési cím: Algyő Nagyközség Önkormányzat, 6750 Algyő, Kastélykert u. 40.
  • törzsszám: 726973
  • adószám: 15726975-2-06
  • KSH szám: 15726975-8411-321-06
  • tel: 62/517-517, fax: 62/517-511
  • e-mail: titkarsag@algyo.hu)
  • felelős szerkesztő: Csicsvári Attila (informatikus@algyo.hu)

Jogi nyilatkozat

A honlap (a www.algyo.hu szerveren elérhető internet szolgáltatás), vagy bármely oldala megnyitásával Ön elfogadja az itt felsorolt feltételeket. Kérjük, amennyiben nem ért egyet a feltételekkel, ne nyissa meg weboldalunkat!

Szerzői jog

Algyő Nagyközség Önkormányzat (a továbbiakban: Önkormányzat) weboldala, az azon található minden képi és szöveges tartalom, illetve azok elrendezése szerzői jogi, illetve védjegyoltalom alatt állnak, azok bármilyen formában történő felhasználása a személyes használatot meghaladó mértékben kizárólag az Önkormányzat kifejezett erre vonatkozó, írásos engedélyével lehetséges.

Információk

Az Önkormányzat weboldalán megjelenő információk, adatok, feltételek kizárólag tájékoztatásul szolgálnak, azok teljességéért, pontosságáért az Önkormányzat felelősséget nem vállal. Az Önkormányzat nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldal használatából, annak használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak.

A személyes adatok védelme, panaszkezelés

Az Önkormányzat bármely, a weboldal használata során tudomására jutott személyes adatot az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendeletében (Általános Adatvédelmi Rendelet, „GDPR”) foglaltaknak megfelelően kezel, az Algyő Nagyközség Önkormányzat általános Adatvédelmi Tájékoztatójában és az Adatkezelési Tájékoztató a www.algyo.hu weboldaldalon megvalósuló adatkezelésről szóló tájékoztatóban rögzítettek szerint.

×