× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Vámos Cukrászda

Az édes élethez egy jó sütemény is dukál, lehet ez krémes, gyümölcsös, csokis vagy marcipános.A cukrászdában megtalálhatja kedvencét vagy akár különlegességeket is kóstolhat. Kínálnak édes és sós aprósüteményeket, miniréteseket, hassékat.

A hagyományos ízek mellett próbálják a különféle élelmiszer allergiásoknak is édességeket készíteni,  pl.: gluténmentes, tojásmentes, tejmentes vagy cukormentes készítményeket.Esküvőkre készítenek menyasszonyi tortákat, réteseket, apósüteményeket és kalácsot is.Születésnapokra, jeles alkalmakra vállalnak egyéni elképzelés szerint formatortákat, fényképes, ostyás torták elkészítését.Főzött fagylalt különlegességeket olasz alapanyagokból készítik, melyből széles választékot kínálnak.Kávékülönlegességeiket PIAZZA  - DORO kávékból készítik, koffeinmentes változatban is.Teáink minőségét a Milford teakeverékek garantálják, de számtalan zöld, vörös, és feketeteát is fogyaszthatnak náluk.Szeretettel várnak minden kedves régi és új vendéget!

 

Továbbiak

A Levendula Étteremben elsődleges szempontnak számít, hogy minőségi, friss és helyi alapanyagokból készüljenek el az ételek. Fontos, hogy az alapanyagok ellenőrzöttek legyenek, szezonális és ne utaztatott termékekből készüljenek.


Algyő, Vásárhelyi u. 53. Tel.: 62/267-020, 267-383


A Szamóca Fagyizóban olasz alapanyagokból előállított, főzött több mint 200 féle ízű fagylalt kínálatból egy alkalommal 18-20 féle fagyi található.


×