× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Szamóca Fagyizó

6750 Algyő, Szamóca utca 25.
Nyitva tartás: H-P: 14-18-ig, SZ-V: 12-18-ig (időjárástól függően változhat)

A Szamóca Fagyizóban olasz alapanyagokból előállított, főzött több mint 200 féle ízű fagylalt kínálatból egy alkalommal 18-20 féle fagyi található. Legnépszerűbb a Pino Pinguino, ami Kinder Pingvin ízű, és a Kinder Maxi King ízű fagylalt, valamint a sós karamella, ami természetesen nem sós, csak van egy közkedvelt enyhén sós utóíze. Mindezek mellett rengeteg különlegesség is megtalálható.

A fagyizóban kaphatóak még különböző hűtött italok, üdítők, nyári meleg esetén jégkása, valamint nagyon finom olasz kávé, amely kérhető például fagylalttal ízesítve jegeskávé formájában is. Rendelhető még parfé torta, ami egyedi ízekben, egyedi méretekben kapható.

 

Továbbiak

A Levendula Étteremben elsődleges szempontnak számít, hogy minőségi, friss és helyi alapanyagokból készüljenek el az ételek. Fontos, hogy az alapanyagok ellenőrzöttek legyenek, szezonális és ne utaztatott termékekből készüljenek.


Algyő, Vásárhelyi u. 53. Tel.: 62/267-020, 267-383


Az édes élethez egy jó sütemény is dukál, lehet ez krémes, gyümölcsös, csokis vagy marcipános.A cukrászdában megtalálhatja kedvencét vagy akár különlegességeket is kóstolhat. Kínálnak édes és sós aprósüteményeket, miniréteseket, hassékat.


×