× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Gyógyászati szolgáltatások

Gyógyászati szolgáltatások a Borbála Gyógyfürdőben

Gyógyúszás: A gyógyúszás során végzett speciális gyakorlatok alkalmasak különböző betegségek kialakulásának megelőzésére, valamint a deformitások korrigálására.

Tangentor kezelés: Más néven víz alatti vízsugármasszást egy szabályozható erősségű és irányítható, testmeleg vízsugárral masszírozzák a kezelendő testrészt, a vénás folyásnak megfelelően. A kezelés időtartama 10-20 perc, az eredményes gyógyulás érdekében több kezelésre van szükség.

Gyógymasszázs: A test teljes felületé adott fogásokkal, kezelési céllal alkalmazott mechanikus és bioelektromos inger, melyre a válaszreakció a testtől a fizikai gyógyulás. A test masszázs javítja a vérkeringés, a szívműködést, a légzést, anyagcserefolyamatokat és az idegműködést.

Víz alatti csoportos gyógytorna: A víz alatti mozgás sokkal hatékonyabb és könnyebb, hiszen itt kisebb gravitációs erő érvényesül, mint a szárazföldön. Célja, hogy tehermentesítve legyen a gerinc és az alsó végtagok, miközben könnyedén növeljük izmaink erejét.

Medencefürdő: A fürdőkúra alatt az izmok körfogatában, erejében és fájdalmaiban, a mozgáskorlátozottságban hoz változást és az ízületekre is jótékony hatást fejt ki. Kültéri gyógyvizes medencénk a rehabilitációs megbetegedések mellett a térd és gerinc degeneratív megbetegedéseire és a gyógyvíz ezekre gyakorolt hatásaira irányul.

Teljes árú fizikoterápiás kezeléseink:

  • Szelektív ingeráram kezelés
  • Stabilgalván kezelés
  • Dia dinamikus kezelés -iontophorezis
  • Tens kezelés
  • Interferencia kezelés
  • UH kezelés

 

Borbála Gyógyfürdő honlapja: www.borbalafurdo.hu

×