× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Rád is szükség van! Továbbra is együtt Algyő fenntarthatóságáért!

|
2023. november 14. | Gazdaság

A kérdőív kitöltésével amellett, hogy hozzájárul Algyő mobilitási fejlesztéséhez, értékes ajándékot nyerhet. A fődíj egy elektromos roller.

Az elmúlt években Algyőn tapasztalható növekvő járműforgalom hamarosan fenntarthatatlanná válhat. Ennek a helyzetnek a kezelése egyrészt közlekedésszervezést, másrészt szemléletváltást igényel. Algyő vezetése a fenntartható, megújuló, és egyben költséghatékony megoldásokra épülő közlekedést, valamint az iparterületek mikromobilitási eszközökkel (kerékpár, roller) és gyalog történő megközelítését biztosító infrastruktúra kiépítését tűzte ki célul.

A felmérés célja az Algyőn élők és/vagy dolgozók jelenlegi mobilitási szokásainak, valamint jövőbeni mobilitási igényeinek feltérképezése. A felmérés eredményeiről első körben egy összefoglaló tanulmányt készítünk, majd ez alapján, szakértők bevonásával létrehozzuk Algyő Mobilitási Tervét.

Lakossági mobilitási felmérés - Algyő

A nyeremények sorsolására 2023. december 18-án kerül sor, a nyerteseket a kérdőívben általuk megadott telefonszámon értesítjük, SMS-ben. A nyereményeket 2023. december 20-tól lehet átvenni.

---------------------------

kapcsolódó anyagok: Általános nyereményjáték szabályzat

 

További hírek

A pályázat célja, hogy támogatást biztosítson a Fehér Ignác Tanulmányi Ösztöndíj segítségével a kiemelkedő tanulmányi eredménnyel rendelkező, tehetséges algyői tanulóknak.

2024. június 13. | Oktatás Bővebben

Választás napközbeni részvételi adatai

2024. június 09. | Önkormányzat Bővebben

Esztergomban rendezték meg az elmúlt hétvégén az idei Kick-Box Utánpótás Magyar Bajnokságot. Ezen az eseményen dőlt el, hogy kik kerülnek be a magyar válogatott keretébe és képviselhetik Magyarországot az augusztus végén, Budapesten rendezendő utánpótlás világbajnokságon.

2024. június 06. | Sport Bővebben

A Nemzeti Művelődési Intézet által támogatott A Szakkör programon 2023-ban számos mesterség bemutatásával indult ingyenes foglalkozássorozat. Ezek közül a Gyevikult Nkft. nemezelést harmadik, vesszőfonás szakkört második alkalommal hirdetett meg az Algyői Tájházban. Az itt készült alkotásokból nyílt kiállítás.

2024. június 05. | Kultúra Bővebben

Hagyományőrzés új köntösben. Papp Csilla Alkotó-díjas kézművesünk a sujtás ékszerkészítés mestere. Olyan formákat álmod meg és hoz létre, amelyek nemcsak az ékszert teszik egyedivé, hanem annak a viselőjét is.

2024. június 04. | Kultúra Bővebben

×