× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Rád is szükség van! Továbbra is együtt Algyő fenntarthatóságáért!

|
2023. november 14. | Gazdaság

A kérdőív kitöltésével amellett, hogy hozzájárul Algyő mobilitási fejlesztéséhez, értékes ajándékot nyerhet. A fődíj egy elektromos roller.

Az elmúlt években Algyőn tapasztalható növekvő járműforgalom hamarosan fenntarthatatlanná válhat. Ennek a helyzetnek a kezelése egyrészt közlekedésszervezést, másrészt szemléletváltást igényel. Algyő vezetése a fenntartható, megújuló, és egyben költséghatékony megoldásokra épülő közlekedést, valamint az iparterületek mikromobilitási eszközökkel (kerékpár, roller) és gyalog történő megközelítését biztosító infrastruktúra kiépítését tűzte ki célul.

A felmérés célja az Algyőn élők és/vagy dolgozók jelenlegi mobilitási szokásainak, valamint jövőbeni mobilitási igényeinek feltérképezése. A felmérés eredményeiről első körben egy összefoglaló tanulmányt készítünk, majd ez alapján, szakértők bevonásával létrehozzuk Algyő Mobilitási Tervét.

Lakossági mobilitási felmérés - Algyő

A nyeremények sorsolására 2023. december 18-án kerül sor, a nyerteseket a kérdőívben általuk megadott telefonszámon értesítjük, SMS-ben. A nyereményeket 2023. december 20-tól lehet átvenni.

---------------------------

kapcsolódó anyagok: Általános nyereményjáték szabályzat

 

További hírek

Magabiztos játékot mutatva tudott győzni vasárnap NB II-es felnőtt női csapatunk... Remek játékkal folytatták a bajnokságot U12-es fiaink... Nem sikerült a pontszerzés U17-es lányainknak Békéscsabán... Nem bírták tartani az iramot U20-as fiaink a bajnokesélyes ellen... Hazai pályán is folytatódott veretlenségi sorozata az U18-as fiú csapatunknak.

2023. november 29. | Sport Bővebben

A Csongrád-Csanád Vármegyei Kormányhivatal Élelmiszerlánc-biztonsági és Állat¬egészségügyi Főosztálya Algyő, teljes közigazgatási bel- és külterületére megfigyelési körzetet rendel el magas patogenitású madárinfluenza miatt.

2023. november 28. | Gazdaság Bővebben

Egyetlen ponttal előzi meg a Mórahalmot az Algyő, amely meglepetésre odahaza kapott ki a Makótól. Az algyőiek Bogdán átlövésével kerültek előnybe, csakhogy a szünet után Frank Boldizsár előbb kiharcolt, és értékesített is egy tizenegyest, majd egy kontrát vitt végig a Maros-parti gárda, amelyet ismét Frank fejezett be.

2023. november 28. | Sport Bővebben

A Wemsical és az Algyői Generációk Egyesülete 2023. december 1. és december 17. között jótékonysági gyűjtést szerveznek.

2023. november 27. | Napjaink Bővebben

Kapronczay Éva selyemfestő szinte varázsol a színekkel és a mintákkal. Olyan egyedi darabok kerülnek ki a kezei közül, amelyek nemcsak időtállóak a divat szempontjából, de egyediek és különlegesek is. A rajztanárból lett alkotóval beszélgettünk.

2023. november 27. | Kultúra Bővebben

×