× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Családi horgászverseny

|
2024. május 14. | Sport

Algyőn a horgásztavakon került megrendezésre Sarok Krisztián és az Önkormányzat szervezésében 2024 május 11-én szombaton az első Családi horgászverseny. Családok nevezését várták. Minimum egy felnőtt és egy gyermek tudott csapatot alkotni. Rekord számú, 21 csapat jelentkezett.

8:15-kor sorsolással kezdődött a verseny, mely 12 óráig tartott.

Fő cél a horgászat megszerettetése, megismertetése, a gyerekek és szülők közös élményszerzése volt.

A megújult, új elemekkel gazdagodott horgásztavakba az üzemeltető Gyeviép Nkft. folyamatosan több mázsa pontyot és keszeget telepített. A gazdag halállománynak köszönhetően csodálatos 9,7 kg-os eredménnyel nyerték a versenyt. A legnagyobb hal 3,1kg-os ponty volt.

A rendezvény legnagyobb értéke azonban a közös családi program volt.

A szponzoroknak köszönhetően minden gyermek és család értékes ajándékot, egy orsót és érmet kapott. Az eredményhirdetés után közösen fogyasztották el az ebédet a résztvevők.

A rendezvényt algyői vállalkozások szponzorálták, a Kastélykert u. 27 szám alatt található Tiszai Horgászbolt, és a Téglás utca 85 szám alatti Vitaminudvar, valamint Sarok Krisztián.

Reméljük ezzel a versennyel megalapoztuk a későbbi, további horgászversenyek lehetőségét.


Kapcsolódó galéria: Családi horgászverseny (17 db kép)

Galéria további képei
 

További hírek

Nagyjából egy kilométer hosszon újul meg első ütemben a Kastélykert utca: kiszélesítik az utat és kerékpáros nyomot is kialakítanak – erről is döntöttek a képviselők az áprilisi testületi ülésen. Az is eldőlt, hogy 17 nyári tábort támogatnak, és az idősek támogatását kiterjesztették.

2024. május 28. | Önkormányzat Bővebben

Kerek évfordulót ünnepelhettünk idén, hiszen 30 éves az Algyői Faluház. A falunapi rendezvények is ez a kerek szám köré szerveződtek. Három napig kicsik és nagyok is találhattak érdekes és izgalmas programot maguknak.

2024. május 27. | Önkormányzat Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata 2024. május 28-án megkezdi a Géza utca páratlan oldalán a járda felújítását. Az építkezés alatt a páros oldalon lakók is számíthatnak forgalmi akadályokra! Időpont: 2024. május 27. (hétfő) 18:00, helyszín: Géza u. és a Bányász u. sarka.

2024. május 25. | Önkormányzat Bővebben

2024. május 24-én Magyarkanizsán aláírtuk az „Atlétika mindenkinek” című közös projektünk partnerségi szerződését. Az IPA-Interreg program keretében 152.234.269-Ft vissza nem térítendő 95%-os támogatást nyert önkormányzatunk.

2024. május 25. | Sport Bővebben

×