× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Bölcsődék napja

|
2024. április 22. | Önkormányzat

Ezen a napon megemlékeznek arról, hogy Magyarországon az első pesti bölcsőde 1852. április 21-én nyitotta meg kapuit. Algyőn az ünnepség arról is szólt, hogy egy éve adták át a Bóbita Bölcsőde új épületét.

Az intézmény vezetése évértékelőjében elmondta, hogy jelenleg 55 kisgyermek jár a bölcsődébe, valamint az épület, és az itt folyó szakmai munka regionális szinten is elismert.

Molnár Áron megköszönte, hogy fáradhatatlanul dolgoznak a legkisebbekért, biztosítva a családok számára a korosztályspecifikus ellátást és a támogatást. Kifejtette, hogy a bölcsődékre, a bölcsődei dolgozók munkájára nagy szükség van.

 

További hírek

Nagyjából egy kilométer hosszon újul meg első ütemben a Kastélykert utca: kiszélesítik az utat és kerékpáros nyomot is kialakítanak – erről is döntöttek a képviselők az áprilisi testületi ülésen. Az is eldőlt, hogy 17 nyári tábort támogatnak, és az idősek támogatását kiterjesztették.

2024. május 28. | Önkormányzat Bővebben

Kerek évfordulót ünnepelhettünk idén, hiszen 30 éves az Algyői Faluház. A falunapi rendezvények is ez a kerek szám köré szerveződtek. Három napig kicsik és nagyok is találhattak érdekes és izgalmas programot maguknak.

2024. május 27. | Önkormányzat Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata 2024. május 28-án megkezdi a Géza utca páratlan oldalán a járda felújítását. Az építkezés alatt a páros oldalon lakók is számíthatnak forgalmi akadályokra! Időpont: 2024. május 27. (hétfő) 18:00, helyszín: Géza u. és a Bányász u. sarka.

2024. május 25. | Önkormányzat Bővebben

2024. május 24-én Magyarkanizsán aláírtuk az „Atlétika mindenkinek” című közös projektünk partnerségi szerződését. Az IPA-Interreg program keretében 152.234.269-Ft vissza nem térítendő 95%-os támogatást nyert önkormányzatunk.

2024. május 25. | Sport Bővebben

×