× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Levendula Hotel

Ha ön is az algyői Levendula Hotel és Étterem vendégeként érkezett a levendulás közepébe, szippantson egy mélyet a levendula illatot árasztó levegőből, és élvezze a vidéki romantika varázsát!

Harapjon bele a házilekváros kenyérbe, kortyoljon egyet a friss levendulaszörpből és lazítson! A Levendula Hotel és Étterem kényelmét, nyugalmát, hangulatát és ízeit látni, érezni kell!

Ha éppen olyan helyet keres, ahol családias, barátságos légkörben pihenheti ki magát, tegye ezt a Tisza közvetlen közelében, vidéki hangulattal megspékelve!

Szeged közelsége és a kiemelten jó megközelíthetőség mellett itt megtalálja a tradicionális és a modern ételek választékát is. Kirándulásokat tervezhet, hódolhat sportszenvedélyeinek, fürdőzhet, szaunázhat kedvére. Ráadásul állatbarát helyként a család kedvenc négylábúját is szívesen látjuk!

Vásároljon ajándékutalványt SZÉP-Kártyával és 10% kedvezményt kap a végösszegből. Szabad kapacitás függvényében az algyői hotel családi események, esküvők, osztálytalálkozók rendezését is vállalja.

Honlap: http://levendulahotelalgyo.hu/


Kapcsolódó galéria: Levendula Hotel (7 db kép)

Galéria további képei
 

Továbbiak

Gyevitur apartman


Az Éden apartman kényelmes tágas szobákat kínál vendégei részére Algyőn központi elhelyezkedéssel, csendes, nyugodt környezetben. Szeged belvárosától mindössze 9 km-re.


×