× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Véget ért a vármegyei I. osztály őszi szezonja

|
2023. november 28. | Sport

Egyetlen ponttal előzi meg a Mórahalmot az Algyő, amely meglepetésre odahaza kapott ki a Makótól. Az algyőiek Bogdán átlövésével kerültek előnybe, csakhogy a szünet után Frank Boldizsár előbb kiharcolt, és értékesített is egy tizenegyest, majd egy kontrát vitt végig a Maros-parti gárda, amelyet ismét Frank fejezett be.

Vármegyei I. osztály, 15. forduló: M-Perfect Home-Algyő – Makó 1–2 (1-0)

Algyő, 100 néző. Vezette: Kócsó Tibor Zsolt – jól (Bartucz, Tihanyi).
Algyő: Szabó G. – Rádi, Kiss R., Bozóki (Semjényi, 81.), Horváth A. (Kovács M., 74.), Kardos (Dudás, 53.), Bogdán, Csányi Á., Patai (Ilyés, 84.), Pócs, Selyem. Edző: Fülöp Tibor.
Makó: Bohák N. – Molnár D., Bohák D., Fancsali, Frank, Beke, Dongó, Rakity (Béres, 70.), Megyesi, László (Borbély, 84.), Pataki. Edző: Botlik Róbert.
Gólszerzők: Bogdán (20.), ill. Frank (59., 66., az elsőt 11-esből).
Jók: senki, ill. mindenki.

Fülöp Tibor: – Csalódott vagyok, mert nem tudunk kilépni az árnyékunkból. Sokkal többet kell tennünk azért, hogy a dobogón végezzünk. Gratulálok a Makónak!

Botlik Róbert: – Egy magas iramú mérkőzésen, szervezett védekezéssel be tudtuk fejezni az átmeneteket. Gratulálunk Kócsó Tibornak a méltó búcsúhoz!

forrás: www.algyosk.hu

 

További hírek

A Süli András Művészeti és Irodalmi Alkotói Kör pályázatot hirdet, Algyő Nagyközség Önkormányzata, valamint a Gyevikult Nkft. támogatásával: JELEK 2024 Irodalmi Pályázat címmel.

2024. február 22. | Kultúra Bővebben

Az elmúlt hétvégén rendezte meg a Barátság Sportegyesület az idei Barátság Kupa Országos Nyílt ITF Taekwon-do versenyt Battonyán. A viadalra 31 klub több mint 230 versenyzője adta le a nevezését, köztük az Algyői Sportkör ITF Taekwon-do Szakosztályának sportolói is.

2024. február 21. | Sport Bővebben

A Gyevi Art Kulturális Egyesület Tollforgatók Köre és az Algyői Könyvtár tavaly októberben meghirdetett közös pályázata sikeresen lezárult, 173 művet küldtek az alkotók. Az Amikor a toll kibicsaklik című irodalmi és grafikai pályázatot Ménesi Lajosné értékelte.

2024. február 20. | Kultúra Bővebben

Magyar Kultúra Napja és a Faluház 30. születésnapja alkalmából kiállítás

2024. február 16. | Kultúra Bővebben

Ahogy a mondás is tartja, ápolnunk kell az örökségünket, hogy jövőnk legyen. Vannak, akik ezt a mindennapokban teszik munka és család mellett. Laukó Ivettnek a népviseletek lettek a szerelmei és kezei közül fantasztikus alkotások kerülnek ki, amelyek amellett, hogy gyönyörűek, a múltunkat, a kultúránkat őrzik.

2024. február 15. | Kultúra Bővebben

×