× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Településkapunál burkolat felújítási-aszfaltozási munkák

|
2024. február 13. | Önkormányzat

A Kastélykert utca végén, az épülő településkapunál burkolat felújítási-aszfaltozási munkák lesznek a hét további részében. A személygépkocsi forgalom biztosított lesz, de lehetnek torlódások, így kérnénk Önöket, hogy lehetőség szerint ne ezen az útvonalon hagyják el vagy közelítsék meg Algyő területét.

A tehergépjármű forgalom viszont akadályoztatva lesz. Akinek tudomása van arról, hogy a hét második felében várható nagy tehergépjármű szállítmánya, az szóljon a fuvarozónak, hogy a másik két bekötő úton közlekedjen (Téglás utcai körforgalom, vagy a Vásárhelyi utca).

A jelenlegi ütemterv:

  • 2024. 02. 14. (szerda) – kifelé tartó sáv, szegélyépítés: tehergépjármű forgalom nem lehetséges, személygépkocsik a Kiserdő sor (Új településrész) felé közlekedhetnek.
  • 2024. 02. 15. (csütörtök) – bejövő sáv aszfaltozása: tehergépjármű forgalom nem lehetséges, személygépkocsik a Kiserdő sor (Új településrész) felé közlekedhetnek.
  • 2024. 02. 14. (péntek) – kimenő sáv aszfaltozás: tehergépjármű forgalom nem lehetséges, személygépkocsik az új aszfalton közlekedhetnek, a bejövő sávon.

A munkálatok erősen időjárás (eső) függőek, így az ütemterv borulhat, az időjárás függvényében.

Kérjük a fentiek tudomásul vételét, közlekedjenek óvatosan.

 

További hírek

Azokat a családokat várják a Bóbita Bölcsődébe április 17-én és 18-án, akik a 2024/25-ös nevelési évben bölcsődei szolgáltatást szeretnének igénybe venni. Délelőtt 9 és délután 3 óra között van mód a beiratkozásra a Tiszavirág utca 44. szám alatti intézményben.

2024. április 17. | Oktatás Bővebben

Algyő területén biológiai szúnyoggyérítést végzett a Szemp-Air Kft. 2024. április 16-án (kedden) a nappali órákban.

2024. április 16. | Gazdaság Bővebben

Átadásra került 2024. április 12-én a felújított Komp utca. A szabadstrandra és a kikötőbe tartó forgalom növekedése miatt nagy szükség volt az út javítására.

2024. április 16. | Önkormányzat Bővebben

Dr. Molnár Mária csecsemő és gyermekorvos két új telefonos applikációt ismertetne meg a lakossággal.

2024. április 16. | Egészség, életmód Bővebben

A Helyi Választási Iroda (Algyői Polgármesteri Hivatal, 6750 Algyő Kastélykert u. 40.) 2024. április 20. napján (szombat) 8.00 és 16.00 óra között az egyéni listás (képviselő) jelölt, a polgármester jelölt és a nemzetiségi önkormányzati képviselőjelölt részére ajánlóív igénylés és kiadás céljából ügyeletet tart.

2024. április 16. | Önkormányzat Bővebben

×