× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Sima győzelmet aratott az Algyő ellen a Mórahalom

|
2023. november 08. | Sport

Sima győzelmet aratott az Algyő ellen a Mórahalom, amely így egy pontra megközelítette riválisát a tabellán. Az algyőiek egy pontrúgásból még egyenlítettek, de a hazaiak lendületét ez sem törte meg, és végül magabiztos sikert arattak.

Vármegyei I. osztály, 12. forduló: Mórahalom–Algyő 4–1 (3–1)

Mórahalom, 150 néző. Vezette: Petyarity József – közepesen (Krepsz, Viskovics).
Mórahalom: Weszelovszky – Tajthy (Rádóczi Dáv., 74.), Vajda, Görbe, Csizmadia, Holcsik (Csehó, 76.), Pető, Mészáros, Ábrahám, Bokányi (Trója, 87.), Róka (Fodor, 82.). Edző: Papp Endre.
Algyő: Heckó – Rádi, Vastag, Horváth A. (Kovács M., 62.), Bogdán, Deák (Patai, a szünetben), Csányi A. (Pióker, a szünetben), Csányi Á. (Kardos, 74.), Pócs, Selyem, Semjényi (Podonyi, a szünetben). Edző: Fülöp Tibor.
Gólszerzők: Bokányi (5., 39.), Róka (45., 11-esből), Tajthy (66.), ill. Selyem (24.).
Jók: mindenki (Bokányi a mezőny legjobbja), ill. Heckó, Vastag.

Papp Endre: – A mai mérkőzésen taktikailag és játékban is maximálisat nyújtott a csapatom egy kiváló Algyő ellen. Büszke vagyok rájuk, mert minden nehézség ellenére végig kézben tartották a meccset, magabiztos győzelmet arattunk.

Fülöp Tibor: – Saját magunknak ássuk egyre mélyebbre a gödröt. Ez is az én csapatom, együtt kell kijönnünk ebből a helyzetből, jelenleg saját magunk a legnagyobb ellenfelünk. Gratulálok a Mórahalomnak, teljesen megérdemelten győzött!

forrás: www.algyosk.hu

 

További hírek

Magabiztos játékot mutatva tudott győzni vasárnap NB II-es felnőtt női csapatunk... Remek játékkal folytatták a bajnokságot U12-es fiaink... Nem sikerült a pontszerzés U17-es lányainknak Békéscsabán... Nem bírták tartani az iramot U20-as fiaink a bajnokesélyes ellen... Hazai pályán is folytatódott veretlenségi sorozata az U18-as fiú csapatunknak.

2023. november 29. | Sport Bővebben

A Csongrád-Csanád Vármegyei Kormányhivatal Élelmiszerlánc-biztonsági és Állat¬egészségügyi Főosztálya Algyő, teljes közigazgatási bel- és külterületére megfigyelési körzetet rendel el magas patogenitású madárinfluenza miatt.

2023. november 28. | Gazdaság Bővebben

Egyetlen ponttal előzi meg a Mórahalmot az Algyő, amely meglepetésre odahaza kapott ki a Makótól. Az algyőiek Bogdán átlövésével kerültek előnybe, csakhogy a szünet után Frank Boldizsár előbb kiharcolt, és értékesített is egy tizenegyest, majd egy kontrát vitt végig a Maros-parti gárda, amelyet ismét Frank fejezett be.

2023. november 28. | Sport Bővebben

A Wemsical és az Algyői Generációk Egyesülete 2023. december 1. és december 17. között jótékonysági gyűjtést szerveznek.

2023. november 27. | Napjaink Bővebben

Kapronczay Éva selyemfestő szinte varázsol a színekkel és a mintákkal. Olyan egyedi darabok kerülnek ki a kezei közül, amelyek nemcsak időtállóak a divat szempontjából, de egyediek és különlegesek is. A rajztanárból lett alkotóval beszélgettünk.

2023. november 27. | Kultúra Bővebben

×