× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Sima győzelmet aratott az Algyő ellen a Mórahalom

|
2023. november 08. | Sport

Sima győzelmet aratott az Algyő ellen a Mórahalom, amely így egy pontra megközelítette riválisát a tabellán. Az algyőiek egy pontrúgásból még egyenlítettek, de a hazaiak lendületét ez sem törte meg, és végül magabiztos sikert arattak.

Vármegyei I. osztály, 12. forduló: Mórahalom–Algyő 4–1 (3–1)

Mórahalom, 150 néző. Vezette: Petyarity József – közepesen (Krepsz, Viskovics).
Mórahalom: Weszelovszky – Tajthy (Rádóczi Dáv., 74.), Vajda, Görbe, Csizmadia, Holcsik (Csehó, 76.), Pető, Mészáros, Ábrahám, Bokányi (Trója, 87.), Róka (Fodor, 82.). Edző: Papp Endre.
Algyő: Heckó – Rádi, Vastag, Horváth A. (Kovács M., 62.), Bogdán, Deák (Patai, a szünetben), Csányi A. (Pióker, a szünetben), Csányi Á. (Kardos, 74.), Pócs, Selyem, Semjényi (Podonyi, a szünetben). Edző: Fülöp Tibor.
Gólszerzők: Bokányi (5., 39.), Róka (45., 11-esből), Tajthy (66.), ill. Selyem (24.).
Jók: mindenki (Bokányi a mezőny legjobbja), ill. Heckó, Vastag.

Papp Endre: – A mai mérkőzésen taktikailag és játékban is maximálisat nyújtott a csapatom egy kiváló Algyő ellen. Büszke vagyok rájuk, mert minden nehézség ellenére végig kézben tartották a meccset, magabiztos győzelmet arattunk.

Fülöp Tibor: – Saját magunknak ássuk egyre mélyebbre a gödröt. Ez is az én csapatom, együtt kell kijönnünk ebből a helyzetből, jelenleg saját magunk a legnagyobb ellenfelünk. Gratulálok a Mórahalomnak, teljesen megérdemelten győzött!

forrás: www.algyosk.hu

 

További hírek

Nagyjából egy kilométer hosszon újul meg első ütemben a Kastélykert utca: kiszélesítik az utat és kerékpáros nyomot is kialakítanak – erről is döntöttek a képviselők az áprilisi testületi ülésen. Az is eldőlt, hogy 17 nyári tábort támogatnak, és az idősek támogatását kiterjesztették.

2024. május 28. | Önkormányzat Bővebben

Kerek évfordulót ünnepelhettünk idén, hiszen 30 éves az Algyői Faluház. A falunapi rendezvények is ez a kerek szám köré szerveződtek. Három napig kicsik és nagyok is találhattak érdekes és izgalmas programot maguknak.

2024. május 27. | Önkormányzat Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata 2024. május 28-án megkezdi a Géza utca páratlan oldalán a járda felújítását. Az építkezés alatt a páros oldalon lakók is számíthatnak forgalmi akadályokra! Időpont: 2024. május 27. (hétfő) 18:00, helyszín: Géza u. és a Bányász u. sarka.

2024. május 25. | Önkormányzat Bővebben

2024. május 24-én Magyarkanizsán aláírtuk az „Atlétika mindenkinek” című közös projektünk partnerségi szerződését. Az IPA-Interreg program keretében 152.234.269-Ft vissza nem térítendő 95%-os támogatást nyert önkormányzatunk.

2024. május 25. | Sport Bővebben

×