× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Nincs már veretlen a vármegyei I. osztályban, négy ponttal vezet az SZVSE

|
2023. október 17. | Sport

A labdarúgó Csongrád-Csanád vármegyei I. osztály 9. fordulójában az SZVSE megnyerte az Algyő elleni rangadót, ezzel elvette riválisa veretlenségét, és növelte előnyét a tabella élén.

Az első két helyezett rangadóján fél óra után került előnybe az SZVSE, amikor is Amariutei lövése után a blokkról lecsorgót Papp Ádám lőtte az algyői kapuba. Czirják védése után maradt az 1–0 a szünetre, majd a térfélcserét követően Pócs Tamás beadásából Patai egyenlített ki fejjel. Nem sokáig volt egyenlő, mert Kormányos lapos beadására érkezett ismét Papp Ádám, aki eldöntötte a rangadót. Ezzel először kapott ki az Algyő ebben a szezonban, és nincs már veretlen csapat a vármegyei I. osztályban. A Vasutasok zsinórban a nyocadik meccsüket nyrték meg, és négy pont előnnyel vezetik a bajnokságot.

SZVSE–M-Perfect Home-Algyő 2–1 (1-0)

Szeged, SZVSE-stadion, 100 néző. Vezette: Tihanyi Gábor – jól (Bartucz, Kócsó).
SZVSE: Czirják – Kormányos, Pócs D., Csamangó, Rádai G., Beretka (Fodor, 68.), Albert (Baji, 59.), Mezei, Lévai, Papp Á. (Mészáros, 94.), Amariutei (Ábrahám-Fúrús, 82.). Megbízott játékos-edző: Mészáros Zoltán.
Algyő: Heckó – Rádi, Vastag, Bozóki (Pócs T., a szünetben), Horváth A. (Kiss R., a szünetben), Pióker (Patai, a szünetben), Dudás, Deák, Bogdán, Csányi Á. (Kardos, 76.), Selyem (Kovács M., 57.). Edző: Fülöp Tibor.
Gólszerzők: Papp Á. (30., 66.), ill. Patai (50.).
Jók: mindenki, ill. Heckó, Vastag, Patai, Pócs T., Bogdán.

Mészáros Zoltán: – A csapatunk ma szuper volt, nagyszerűen reagáltunk a nehéz pillanatokra és sok helyzetet alakítottunk ki egy jó ellenféllel szemben. A hiányérzetem még mindig az, hogy nem tudjuk lehozni gól nélkül a mérkőzéseinket, de ami késik, nem múlik.

Fülöp Tibor: – Az első félidőben nem voltunk elég bátrak és élesek. A döntetlenért sokat tettünk és rászolgáltunk volna, de az SZVSE ennyivel rutinosabb volt ma.

forrás: algyosk.hu

 

További hírek

Magabiztos játékot mutatva tudott győzni vasárnap NB II-es felnőtt női csapatunk... Remek játékkal folytatták a bajnokságot U12-es fiaink... Nem sikerült a pontszerzés U17-es lányainknak Békéscsabán... Nem bírták tartani az iramot U20-as fiaink a bajnokesélyes ellen... Hazai pályán is folytatódott veretlenségi sorozata az U18-as fiú csapatunknak.

2023. november 29. | Sport Bővebben

A Csongrád-Csanád Vármegyei Kormányhivatal Élelmiszerlánc-biztonsági és Állat¬egészségügyi Főosztálya Algyő, teljes közigazgatási bel- és külterületére megfigyelési körzetet rendel el magas patogenitású madárinfluenza miatt.

2023. november 28. | Gazdaság Bővebben

Egyetlen ponttal előzi meg a Mórahalmot az Algyő, amely meglepetésre odahaza kapott ki a Makótól. Az algyőiek Bogdán átlövésével kerültek előnybe, csakhogy a szünet után Frank Boldizsár előbb kiharcolt, és értékesített is egy tizenegyest, majd egy kontrát vitt végig a Maros-parti gárda, amelyet ismét Frank fejezett be.

2023. november 28. | Sport Bővebben

A Wemsical és az Algyői Generációk Egyesülete 2023. december 1. és december 17. között jótékonysági gyűjtést szerveznek.

2023. november 27. | Napjaink Bővebben

Kapronczay Éva selyemfestő szinte varázsol a színekkel és a mintákkal. Olyan egyedi darabok kerülnek ki a kezei közül, amelyek nemcsak időtállóak a divat szempontjából, de egyediek és különlegesek is. A rajztanárból lett alkotóval beszélgettünk.

2023. november 27. | Kultúra Bővebben

×