× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Népszerű volt a Jégpályák Éjszakája

|
2024. február 07. | Sport

„Újra itt az alkalom, hogy felhúzd a korit, és barátokkal vagy családtagjaiddal együtt az éjszakába korcsolyázz!” – így invitált mozgásra idén az Jégpályák Éjszakája. Január 20-án Algyőn is különleges programokkal várták az érdeklődőket.

Algyőn extra fény- és hangtechnika, DJ és partyfotózás is várta a vendégeket a Jégpályák Éjszakáján. Először volt közönségkorcsolyázás, majd a jégkorongosoké volt a terep, utána pedig következett a Jégdiszkó.

A Magyar Jégkorong-szövetség közleményéből kiderül, hogy országszerte összesen 49 jégpályán várták a mozogni vágyókat, több mint 30 ezren korcsolyáztak, kapcsolódtak ki, valamint vettek részt a különböző aktivitásokban és kísérőprogramokon.

A Magyar Jégkorong-szövetség már nyolcadik alkalommal szervezte meg a Jégpályák Éjszakáját, a programot egyébként az M4 Sport – Az Év sportolója gálán is díjazták, 2023 legjobb szabadidősport-eseménye lett, korábban pedig a Sport Forum Hungary rendezvényén megtartott Sport Forum Awardson díjazták arany minősítéssel, a Mozgás Öröme Díj kategóriában.

 

További hírek

A MÁV vizsgálja a vasútvillamos menetrendjének lehetséges sűrítését, ugyanis a már több mint két éve Szeged és Hódmezővásárhely belvárosai között ingázó járaton egyre többen vannak, reggelente alig lehet felférni a szerelvényekre – értesült a Szegeder.

2024. február 29. | Napjaink Bővebben

A temető bejárati részén és a ravatalozó környékén 2024. március 1-én pénteken megkezdődnek a térkő felújítási munkálatok. A Gyeviép Nkft. által végzett beruházás várhatóan több hetet vesz igénybe.

2024. február 29. | Önkormányzat Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata és az Algyői Könyvtár újabb sikeres pályázatot tudhat magáénak.

2024. február 28. | Önkormányzat Bővebben

Önkormányzatunk részt vett Makón a víziturizmus fejlesztésével foglalkozó konferencián. A Marost érintő határon átnyúló tervek mellett információt kaptunk a magyarországi víziturizmus fejlesztési irányairól, valamint az alsó-Tisza és a Maros aktív víziturisztikai fejlesztési terveiről.

2024. február 28. | Önkormányzat Bővebben

A Süli András Művészeti és Irodalmi Alkotói Kör pályázatot hirdet, Algyő Nagyközség Önkormányzata, valamint a Gyevikult Nkft. támogatásával: JELEK 2024 Irodalmi Pályázat címmel.

2024. február 22. | Kultúra Bővebben

×