× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Népszerű volt a Jégpályák Éjszakája

|
2024. február 07. | Sport

„Újra itt az alkalom, hogy felhúzd a korit, és barátokkal vagy családtagjaiddal együtt az éjszakába korcsolyázz!” – így invitált mozgásra idén az Jégpályák Éjszakája. Január 20-án Algyőn is különleges programokkal várták az érdeklődőket.

Algyőn extra fény- és hangtechnika, DJ és partyfotózás is várta a vendégeket a Jégpályák Éjszakáján. Először volt közönségkorcsolyázás, majd a jégkorongosoké volt a terep, utána pedig következett a Jégdiszkó.

A Magyar Jégkorong-szövetség közleményéből kiderül, hogy országszerte összesen 49 jégpályán várták a mozogni vágyókat, több mint 30 ezren korcsolyáztak, kapcsolódtak ki, valamint vettek részt a különböző aktivitásokban és kísérőprogramokon.

A Magyar Jégkorong-szövetség már nyolcadik alkalommal szervezte meg a Jégpályák Éjszakáját, a programot egyébként az M4 Sport – Az Év sportolója gálán is díjazták, 2023 legjobb szabadidősport-eseménye lett, korábban pedig a Sport Forum Hungary rendezvényén megtartott Sport Forum Awardson díjazták arany minősítéssel, a Mozgás Öröme Díj kategóriában.

 

További hírek

A pályázat célja, hogy támogatást biztosítson a Fehér Ignác Tanulmányi Ösztöndíj segítségével a kiemelkedő tanulmányi eredménnyel rendelkező, tehetséges algyői tanulóknak.

2024. június 13. | Oktatás Bővebben

Választás napközbeni részvételi adatai

2024. június 09. | Önkormányzat Bővebben

Esztergomban rendezték meg az elmúlt hétvégén az idei Kick-Box Utánpótás Magyar Bajnokságot. Ezen az eseményen dőlt el, hogy kik kerülnek be a magyar válogatott keretébe és képviselhetik Magyarországot az augusztus végén, Budapesten rendezendő utánpótlás világbajnokságon.

2024. június 06. | Sport Bővebben

A Nemzeti Művelődési Intézet által támogatott A Szakkör programon 2023-ban számos mesterség bemutatásával indult ingyenes foglalkozássorozat. Ezek közül a Gyevikult Nkft. nemezelést harmadik, vesszőfonás szakkört második alkalommal hirdetett meg az Algyői Tájházban. Az itt készült alkotásokból nyílt kiállítás.

2024. június 05. | Kultúra Bővebben

Hagyományőrzés új köntösben. Papp Csilla Alkotó-díjas kézművesünk a sujtás ékszerkészítés mestere. Olyan formákat álmod meg és hoz létre, amelyek nemcsak az ékszert teszik egyedivé, hanem annak a viselőjét is.

2024. június 04. | Kultúra Bővebben

×