× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Nem bírtunk az Algyővel

|
2022. április 19. | Sport

A NEKA csapata hazai pályán fogadta az Algyőt, amely 30-26-os győzelmet aratott a mieink ellen a női NB I/B-s bajnokság felsőházában. A vendégek kezdték jobban a mérkőzést, a 7. percben 4-2-re vezettek, és előnyüket őrizték végig a hatvan perc során. Fiataljainkból sok erőt kivett, hogy folyamatosan a felzárkózásért küzdöttek, és bár mindent megtettek, ezúttal a rutinosabb ellenfél gyűjtötte be a két pontot.

Női NB I/B, felsőház: NEKA-Levendula Hotel Algyő 26-30 (14-15)

V: Haskó, Natkai

NEKA: Németh K., Zaj K. (kapusok),- Varga E. 5/4, Csíkos L. 7, Kajdon 4/2, Kellermann D., Faragó Luca 2, Csata P., Szabó A.1, Molnár D. 2, Horváth P.1, Pálmai L., Nagy II.L., Kovalcsik B.1, Szabó L., Vártok T. 3 – edző: Bohus Bea, Siti Bea

Algyő: Dobó, Vass, Nikolayenko 3, Miklós 7, Lovistyék, Zsilák, Szalma, Balázs, Farkas 1, Szepesi 10, Simon 3, Rózsa, Aracsi, Csáki 5, Gadányi, Németh I. 1 – vezetőedző: Farkas József Dániel

7m: 6/6, ill. 8/6   

kiállítások: 4 perc, ill. 8 perc

Eredmény alakulása: 7.p: 2-4, 16.p: 6-8,24.p: 9-13, 33.p: 14-17, 39.p: 16-21, 45.p: 20-22, 52.p: 21-26, 58.p: 24-28

Mestermérleg:

Bohus Beáta: Most nagyon jól jön a csapatnak az egy hét szünet. Reméljük ez elég lesz ahhoz, hogy a következő két hónapban minden fronton helyt tudjunk állni. Nem lesz könnyű, de tudjuk, hogy a lányok - ahogy eddig is, néha erőn felül- mindent meg fognak tenni a sikerekért.

Játékos szemmel:

Németh Kata: A mai meccset meg akartuk nyerni. Egyik játékrészben sem tudtuk teljesen megvalósítani, amit elterveztünk. Sajnálom ezt a két pontot is. Fel a fejjel! Hajrá NEKA!

Csíkos Luca: Végig lendületesen játszottunk, ez a lendület sokszor belevitt minket a technikai hibákba. Az eladott labdák és a kihagyott ziccereink száma túl nagy volt, egy ilyen meccsen nem fér bele ennyi hiba. A második félidőben az ellenfél nagyobb előnyre tett szert és ezek után folyton csak felzárkózni tudtunk, az eredményen nem sikerült fordítanunk. Nagyot küzdöttünk ma is, gratulálok a csapatnak! Megyünk tovább felemelt fejjel!

forrás: www.neka.hu

 

További hírek

A Süli András Művészeti és Irodalmi Alkotói Kör pályázatot hirdet, Algyő Nagyközség Önkormányzata, valamint a Gyevikult Nkft. támogatásával: JELEK 2024 Irodalmi Pályázat címmel.

2024. február 22. | Kultúra Bővebben

Az elmúlt hétvégén rendezte meg a Barátság Sportegyesület az idei Barátság Kupa Országos Nyílt ITF Taekwon-do versenyt Battonyán. A viadalra 31 klub több mint 230 versenyzője adta le a nevezését, köztük az Algyői Sportkör ITF Taekwon-do Szakosztályának sportolói is.

2024. február 21. | Sport Bővebben

A Gyevi Art Kulturális Egyesület Tollforgatók Köre és az Algyői Könyvtár tavaly októberben meghirdetett közös pályázata sikeresen lezárult, 173 művet küldtek az alkotók. Az Amikor a toll kibicsaklik című irodalmi és grafikai pályázatot Ménesi Lajosné értékelte.

2024. február 20. | Kultúra Bővebben

Magyar Kultúra Napja és a Faluház 30. születésnapja alkalmából kiállítás

2024. február 16. | Kultúra Bővebben

Ahogy a mondás is tartja, ápolnunk kell az örökségünket, hogy jövőnk legyen. Vannak, akik ezt a mindennapokban teszik munka és család mellett. Laukó Ivettnek a népviseletek lettek a szerelmei és kezei közül fantasztikus alkotások kerülnek ki, amelyek amellett, hogy gyönyörűek, a múltunkat, a kultúránkat őrzik.

2024. február 15. | Kultúra Bővebben

×