× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Magabiztos győzelmet aratott az Algyő

|
2023. november 14. | Sport

A sereghajtó ellen javította az utóbbi hetek botlását az Algyő, így Fülöp Tibor csapata továbbra is harcban van a dobogós helyek egyikéért. 

M-Perfect Home Algyő–FK 1899 Szeged-SZEOL 5–1 (1-1)

Algyő, 100 néző. Vezette: Kis Máté – jól (Szabó R., Minda).
Algyő: Heckó – Rádi, Vastag (Bozóki, 51.), Kiss R., Horváth A., Kovács M. (Daróczi, 76.), Pióker (Patai, 61.), Deák (Buchholcz, 71.), Csányi Á., Bogdán (Semjényi, 83.), Selyem. Edző: Fülöp Tibor.
FK Szeged: Kovács Á. (Kőrösi, 79.) – Indre (Dézsi, 79.), Tóth G., Giba, Csuka, Hegyesi, Fóris (Benkő, 65.), Magyar, Heredea, Frankó (Tóth A., 65.), Miklós. Edző: Dóra János.
Gólszerzők: Selyem (7., 73.), Deák (58.), Patai (66.), Csányi Á. (68.), ill. Csuka (10.).
Jók: Kiss R., Csányi Á., Selyem, Bozóki ill. mindenki.

Fülöp Tibor: – Számunkra a három pont volt a legfontosabb, hogy visszajöjjön egy kicsit az önbizalmunk. Gratulálok a srácoknak, fontos győzelmet arattak!

Dóra János: – Nem toltuk be a buszt a kapunk elé, bátran játszottunk egy jó csapat ellenére. Annak ellenére mondom ezt, hogy kaptunk öt gólt. A játékvezető ellenőr remélem jegyzetelt, mert ezeket a hibákat csapatom nem bírta el.

 

További hírek

Magabiztos játékot mutatva tudott győzni vasárnap NB II-es felnőtt női csapatunk... Remek játékkal folytatták a bajnokságot U12-es fiaink... Nem sikerült a pontszerzés U17-es lányainknak Békéscsabán... Nem bírták tartani az iramot U20-as fiaink a bajnokesélyes ellen... Hazai pályán is folytatódott veretlenségi sorozata az U18-as fiú csapatunknak.

2023. november 29. | Sport Bővebben

A Csongrád-Csanád Vármegyei Kormányhivatal Élelmiszerlánc-biztonsági és Állat¬egészségügyi Főosztálya Algyő, teljes közigazgatási bel- és külterületére megfigyelési körzetet rendel el magas patogenitású madárinfluenza miatt.

2023. november 28. | Gazdaság Bővebben

Egyetlen ponttal előzi meg a Mórahalmot az Algyő, amely meglepetésre odahaza kapott ki a Makótól. Az algyőiek Bogdán átlövésével kerültek előnybe, csakhogy a szünet után Frank Boldizsár előbb kiharcolt, és értékesített is egy tizenegyest, majd egy kontrát vitt végig a Maros-parti gárda, amelyet ismét Frank fejezett be.

2023. november 28. | Sport Bővebben

A Wemsical és az Algyői Generációk Egyesülete 2023. december 1. és december 17. között jótékonysági gyűjtést szerveznek.

2023. november 27. | Napjaink Bővebben

Kapronczay Éva selyemfestő szinte varázsol a színekkel és a mintákkal. Olyan egyedi darabok kerülnek ki a kezei közül, amelyek nemcsak időtállóak a divat szempontjából, de egyediek és különlegesek is. A rajztanárból lett alkotóval beszélgettünk.

2023. november 27. | Kultúra Bővebben

×