× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Közös ünnepvárás a dolgozókkal

|
2024. január 30. | Önkormányzat

Az algyői önkormányzatnak, intézményeinek és cégeinek dolgozóit egy közös karácsonyi ünnepségre hívta meg Molnár Áron polgármester.

Erre az utóbbi években nem volt példa, hogy így együtt, ilyen nagy létszámmal ünnepeljék a karácsonyt azok, akik Algyőért dolgoznak. A rendezvényen Molnár Áron polgármester elmondta, hogy mennyire fontos, hogy együtt legyünk és tudjuk, hogy kik azok, akik napról-napra azon dolgoznak, hogy a település élete könnyebb, szebb legyen. – „Fontos, hogy ne csak arról tudjunk, hogy van egy cége az önkormányzatnak, hanem azt is, hogy kik dolgoznak ott” – mondta.

20240130-karacsonyi_vacsora-2.JPG (280 KB)Az Algyői Szivárvány Óvoda óvónőjének, Kakuszi Ildikónak köszönhetően hölgyek népes csapata készült meglepetés tánccal, amelyet az este folyamán a táncoslábú önként vállalkozók is megtanultak. A Levendula Hotel ízletes vacsorája után pedig egy kis mulatság vette kezdetét. A résztvevők beszélgettek, együtt nevettek, erősítették azt az összetartozást, amely egyben tartja talán az egész települést.

forrás: Algyői Hírmondó

 

További hírek

A pályázat célja, hogy támogatást biztosítson a Fehér Ignác Tanulmányi Ösztöndíj segítségével a kiemelkedő tanulmányi eredménnyel rendelkező, tehetséges algyői tanulóknak.

2024. június 13. | Oktatás Bővebben

Választás napközbeni részvételi adatai

2024. június 09. | Önkormányzat Bővebben

Esztergomban rendezték meg az elmúlt hétvégén az idei Kick-Box Utánpótás Magyar Bajnokságot. Ezen az eseményen dőlt el, hogy kik kerülnek be a magyar válogatott keretébe és képviselhetik Magyarországot az augusztus végén, Budapesten rendezendő utánpótlás világbajnokságon.

2024. június 06. | Sport Bővebben

A Nemzeti Művelődési Intézet által támogatott A Szakkör programon 2023-ban számos mesterség bemutatásával indult ingyenes foglalkozássorozat. Ezek közül a Gyevikult Nkft. nemezelést harmadik, vesszőfonás szakkört második alkalommal hirdetett meg az Algyői Tájházban. Az itt készült alkotásokból nyílt kiállítás.

2024. június 05. | Kultúra Bővebben

Hagyományőrzés új köntösben. Papp Csilla Alkotó-díjas kézművesünk a sujtás ékszerkészítés mestere. Olyan formákat álmod meg és hoz létre, amelyek nemcsak az ékszert teszik egyedivé, hanem annak a viselőjét is.

2024. június 04. | Kultúra Bővebben

×