× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Közös ünnepvárás a dolgozókkal

|
2024. január 30. | Önkormányzat

Az algyői önkormányzatnak, intézményeinek és cégeinek dolgozóit egy közös karácsonyi ünnepségre hívta meg Molnár Áron polgármester.

Erre az utóbbi években nem volt példa, hogy így együtt, ilyen nagy létszámmal ünnepeljék a karácsonyt azok, akik Algyőért dolgoznak. A rendezvényen Molnár Áron polgármester elmondta, hogy mennyire fontos, hogy együtt legyünk és tudjuk, hogy kik azok, akik napról-napra azon dolgoznak, hogy a település élete könnyebb, szebb legyen. – „Fontos, hogy ne csak arról tudjunk, hogy van egy cége az önkormányzatnak, hanem azt is, hogy kik dolgoznak ott” – mondta.

20240130-karacsonyi_vacsora-2.JPG (280 KB)Az Algyői Szivárvány Óvoda óvónőjének, Kakuszi Ildikónak köszönhetően hölgyek népes csapata készült meglepetés tánccal, amelyet az este folyamán a táncoslábú önként vállalkozók is megtanultak. A Levendula Hotel ízletes vacsorája után pedig egy kis mulatság vette kezdetét. A résztvevők beszélgettek, együtt nevettek, erősítették azt az összetartozást, amely egyben tartja talán az egész települést.

forrás: Algyői Hírmondó

 

További hírek

A MÁV vizsgálja a vasútvillamos menetrendjének lehetséges sűrítését, ugyanis a már több mint két éve Szeged és Hódmezővásárhely belvárosai között ingázó járaton egyre többen vannak, reggelente alig lehet felférni a szerelvényekre – értesült a Szegeder.

2024. február 29. | Napjaink Bővebben

A temető bejárati részén és a ravatalozó környékén 2024. március 1-én pénteken megkezdődnek a térkő felújítási munkálatok. A Gyeviép Nkft. által végzett beruházás várhatóan több hetet vesz igénybe.

2024. február 29. | Önkormányzat Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata és az Algyői Könyvtár újabb sikeres pályázatot tudhat magáénak.

2024. február 28. | Önkormányzat Bővebben

Önkormányzatunk részt vett Makón a víziturizmus fejlesztésével foglalkozó konferencián. A Marost érintő határon átnyúló tervek mellett információt kaptunk a magyarországi víziturizmus fejlesztési irányairól, valamint az alsó-Tisza és a Maros aktív víziturisztikai fejlesztési terveiről.

2024. február 28. | Önkormányzat Bővebben

A Süli András Művészeti és Irodalmi Alkotói Kör pályázatot hirdet, Algyő Nagyközség Önkormányzata, valamint a Gyevikult Nkft. támogatásával: JELEK 2024 Irodalmi Pályázat címmel.

2024. február 22. | Kultúra Bővebben

×