× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Kirúgásból született gól Tiszaszigeten, már dobogós az Algyő

|
2022. szeptember 23. | Sport

Zsinórban harmadjára nyert az Algyő, pedig sokáig pontszerzésre állt az FK 1899 Szeged, viszont a végén a hazaiaknak sikerült feltörniük a szegediek kapuját, és ezzel felléptek a dobogó harmadik fokára.

Algyő–FK 1899 Szeged-SZEOL 2–0 (0-0)

Algyő, 100 néző. Vezette: Ézsiás Gábor József – jól (Kovács B., Krepsz).

Algyő: Szabó G. – Rádi, Bozóki, Kiss R., Horváth A., Kardos (Jernei, 59.), Kovács M., Daróczi (Miklós, 86.), Táncos (Feketes Á., 62.), Deák (Bakó, 76.), Selyem (Csehó, 86.). Edző: Fülöp Tibor.
FK Szeged: Garamvölgyi – Bürgés (Miklós, 79.), Buchholcz (Hüvös, a szünetben), Giba, Csuka, Szüts (Vánkay, a szünetben), Tóth Á. (Cs. Tóth, a szünetben), Frankó, Martinkovics (Hochheiser, 70.), Zsédely, Sisák. Edző: Dóra János.
Gólszerzők: Fekete Á. (75.), Daróczi (81., 11-esből).
Kiállítva: Csuka (79.).
Jók: Hováth A., Kiss R., Daróczi, Bozóki, ill. mindenki.

Fülöp Tibor: – Egy szervezett csapattal szemben végig uraltuk a meccset, és megérdemelt győzelmet szereztünk.

Dóra János: – Szívünk-lelkünk benne volt ebben a meccsben is. Van jövőnk! Büszke vagyok a csapatra.

A 6. forduló programja, szombat, 16 óra: Szentesi Kinizsi–Algyő

forrás: algyosk.hu

 

További hírek

A Süli András Művészeti és Irodalmi Alkotói Kör pályázatot hirdet, Algyő Nagyközség Önkormányzata, valamint a Gyevikult Nkft. támogatásával: JELEK 2024 Irodalmi Pályázat címmel.

2024. február 22. | Kultúra Bővebben

Az elmúlt hétvégén rendezte meg a Barátság Sportegyesület az idei Barátság Kupa Országos Nyílt ITF Taekwon-do versenyt Battonyán. A viadalra 31 klub több mint 230 versenyzője adta le a nevezését, köztük az Algyői Sportkör ITF Taekwon-do Szakosztályának sportolói is.

2024. február 21. | Sport Bővebben

A Gyevi Art Kulturális Egyesület Tollforgatók Köre és az Algyői Könyvtár tavaly októberben meghirdetett közös pályázata sikeresen lezárult, 173 művet küldtek az alkotók. Az Amikor a toll kibicsaklik című irodalmi és grafikai pályázatot Ménesi Lajosné értékelte.

2024. február 20. | Kultúra Bővebben

Magyar Kultúra Napja és a Faluház 30. születésnapja alkalmából kiállítás

2024. február 16. | Kultúra Bővebben

Ahogy a mondás is tartja, ápolnunk kell az örökségünket, hogy jövőnk legyen. Vannak, akik ezt a mindennapokban teszik munka és család mellett. Laukó Ivettnek a népviseletek lettek a szerelmei és kezei közül fantasztikus alkotások kerülnek ki, amelyek amellett, hogy gyönyörűek, a múltunkat, a kultúránkat őrzik.

2024. február 15. | Kultúra Bővebben

×