× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Két perc alatt eldöntötték

|
2021. szeptember 22. | Sport

Sokáig úgy tűnt, nem hoz gólt a megyei I. osztály 5. fordulójának rangadója, ám végül a Tiszasziget két gyors góllal otthon tartotta a három pontot, elvéve ezzel az Algyő veretlenségét.

Az első félidőben inkább az algyőiek domináltak a megyeegy szombati rangadóján. Hiába nyomta be kapuja elé a Tiszaszigetet azonban Podonyi Norbert csapata, az utolsó megoldások nem jöttek össze. A fordulás után azonban már a hazaiak is veszélyesek voltak, olyannyira, hogy a 62. percben Albert Csaba távoli, pontos lövésével meg is szerezték a vezetést. Nem sokkal később pedig egy kontrát vittek végig a szigetiek, amit Godó fejezett be, és lőtt a bal sarokba. Az Algyő ugyan nem adta fel, de innen már nem volt visszaút számukra, először szenvedtek vereséget a szezon során.

Tiszasziget – Algyő 2–0 (0-0)

Tiszasziget, 250 néző. Vezette: Kiss Richárd – kiválóan (Barta, Gera).
Tiszasziget: Kiss D. – Papp Á., Zámbori, Skribek B., Szabó D. (Drágity, 57.), Albert (Szűcs T., 83.), Bánóczki, Vajna (Fődi, 86.), Farkas F., Kökény, Godó. Játékos-edző: Bernát Péter.
Algyő: Siska – Rádi, Bozóki (Jernei, 77.), Kiss R., Szabó M. (Selyem, 63.), Varga G. (Lajkó, 57.), Mohácsi, Daróczi, Deák, Belovai (Szalai, 63.), Fórizs (Molnár G., 81.). Edző: Podonyi Norbert.
Gólszerzők: Albert (62.), Godó (64.).
Kiállítva: Deák (90.).
Jók: mindenki (Albert a mezőny legjobbja), ill. Deák, Daróczi, Fórizs, Belovai.

Bernát Péter: – Minden csapatrészben jó teljesítményt hoztunk, két szép gólt szerezve nyertük meg a mérkőzést.

Podonyi Norbert: – Igazi rangadót játszottunk. Sajnos egy háromperces rövidzárlat volt a játékunkban, ez nem fér bele.

további eredmények:

  • Deszk - Szeged-Csanád Grosics Akadémia II. 0-1 (0-0)
  • ContiTech-Apátfalva - Makó II. 2-3 (1-1)
  • Szentesi Kinizsi - Hódmezővásárhelyi FC II. 1-4 (1-2)
  • UTC - Mórahalom 1-3 (1-0)
  • Bordány - DAFC Szeged 2-0 (2-0)

forrás, bővebben: www.delmagyar.hu

 

További hírek

A Süli András Művészeti és Irodalmi Alkotói Kör pályázatot hirdet, Algyő Nagyközség Önkormányzata, valamint a Gyevikult Nkft. támogatásával: JELEK 2024 Irodalmi Pályázat címmel.

2024. február 22. | Kultúra Bővebben

Az elmúlt hétvégén rendezte meg a Barátság Sportegyesület az idei Barátság Kupa Országos Nyílt ITF Taekwon-do versenyt Battonyán. A viadalra 31 klub több mint 230 versenyzője adta le a nevezését, köztük az Algyői Sportkör ITF Taekwon-do Szakosztályának sportolói is.

2024. február 21. | Sport Bővebben

A Gyevi Art Kulturális Egyesület Tollforgatók Köre és az Algyői Könyvtár tavaly októberben meghirdetett közös pályázata sikeresen lezárult, 173 művet küldtek az alkotók. Az Amikor a toll kibicsaklik című irodalmi és grafikai pályázatot Ménesi Lajosné értékelte.

2024. február 20. | Kultúra Bővebben

Magyar Kultúra Napja és a Faluház 30. születésnapja alkalmából kiállítás

2024. február 16. | Kultúra Bővebben

Ahogy a mondás is tartja, ápolnunk kell az örökségünket, hogy jövőnk legyen. Vannak, akik ezt a mindennapokban teszik munka és család mellett. Laukó Ivettnek a népviseletek lettek a szerelmei és kezei közül fantasztikus alkotások kerülnek ki, amelyek amellett, hogy gyönyörűek, a múltunkat, a kultúránkat őrzik.

2024. február 15. | Kultúra Bővebben

×