× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Ifjú sportolók a reflektorfényben

|
2023. március 14. | Sport

A február 25-én tartott Sportbál keretein belül adták át az Algyő Jó Tanulója–Jó Sportolója kitüntetéseket, amelyet mind a sportban, mind a tanulásban eredményesen szereplő fiatalok kaptak meg.

A negyedik alkalommal átadott kitüntetésekre olyan algyői gyerekeket jelöltek, akik a kiemelkedő az iskolai tanulmányaik mellett saját sportágukban is jeleskedtek a tavalyi évben. Kilenc fiatal, egy csapat és egy edző vehette át az oklevelet és az emlékplakettet a Faluházban.

Molnár Áron polgármester beszédében kihangsúlyozta, hogy milyen fontos szerepük van ezeknek a fiataloknak a jövőre nézve. Nemcsak a különböző sportágak utánpótlásának tekintetében, de a saját életük és egészségük szempontjából is kiemelkedő munkát végeztek ezek a gyerekek. Minden sportágban kemény munkát kell letenni az asztalra ahhoz, hogy valaki eredményes legyen. Rengeteg lemondással jár, és olykor emberfeletti akaraterő is kell hozzá. Emellett az iskolapadban is kiválóan teljesíteni duplán hatalmas feladat. Ezek az ifjú fiatalok a bizonyítékai annak, hogy ez lehetséges, és a befektetett munka mindig meghozza a gyümölcsét. „A mindennapok példaképei ők, akik nem sajnálják az időt arra, hogy küzdjenek és helytálljanak” – fogalmazott.

2023-ban kitüntetést vehetett át Janecskó Alex – kézilabda; Laczi Zalán – kajak; Mircse Zalán – kézilabda; Német Viktor – asztalitenisz; Sebők Sára – kick-box, taekwondo, judo; Sulyok Rebeka Csilla – kézilabda; Szabó Blanka Napsugár – evezés; Temkó Kata Kitti – kézilabda és Tóth Lotti – kézilabda.

Az év algyői utánpótlás edzője elismerést Veres Márton érdemelte ki. Az év algyői diák sportcsapata pedig az Algyői Fehér Ignác Általános Iskola III. korcsoportos leány kézilabdacsapata lett.

Szívből gratulálunk nekik, és további eredményes munkát kívánunk!

forrás: Algyői Hírmondó

 

További hírek

A MÁV vizsgálja a vasútvillamos menetrendjének lehetséges sűrítését, ugyanis a már több mint két éve Szeged és Hódmezővásárhely belvárosai között ingázó járaton egyre többen vannak, reggelente alig lehet felférni a szerelvényekre – értesült a Szegeder.

2024. február 29. | Napjaink Bővebben

A temető bejárati részén és a ravatalozó környékén 2024. március 1-én pénteken megkezdődnek a térkő felújítási munkálatok. A Gyeviép Nkft. által végzett beruházás várhatóan több hetet vesz igénybe.

2024. február 29. | Önkormányzat Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata és az Algyői Könyvtár újabb sikeres pályázatot tudhat magáénak.

2024. február 28. | Önkormányzat Bővebben

Önkormányzatunk részt vett Makón a víziturizmus fejlesztésével foglalkozó konferencián. A Marost érintő határon átnyúló tervek mellett információt kaptunk a magyarországi víziturizmus fejlesztési irányairól, valamint az alsó-Tisza és a Maros aktív víziturisztikai fejlesztési terveiről.

2024. február 28. | Önkormányzat Bővebben

A Süli András Művészeti és Irodalmi Alkotói Kör pályázatot hirdet, Algyő Nagyközség Önkormányzata, valamint a Gyevikult Nkft. támogatásával: JELEK 2024 Irodalmi Pályázat címmel.

2024. február 22. | Kultúra Bővebben

×