× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Idehaza kapott ki a focicsapat

|
2023. október 25. | Sport

Odahaza kapott ki az Algyő, amely nem igazán találta a rést és a ritmust a szervezetten védekező Ásotthalom ellenében. A vendégek a második félidőben Góra Márk kiváló szabadrúgásával viszont előnyhöz jutottak, és végül nagyon értékes három pontot szereztek – az Algyő pedig így visszacsúszott a negyedik helyre.

M-Perfect Home-Algyő–Ásotthalom 0–1 (0-0)

Algyő, 100 néző. Vezette: Bacsi Noel Levente – jól (Szabó G., Tóth I.).
Algyő: Heckó – Vastag, Kiss R., Kovács M. (Buchholcz, 62.), Pióker (Ilyés, 72.), Dudás (Semjényi, 78.), Bogdán, Csányi A. (Kardos, 62.), Csányi Á., Patai, Pócs. Edző: Fülöp Tibor.
Ásotthalom: Mityók – Horváth B., Kothencz, Malatinszki D., Góra (Kukli, 90.), Papdi (Víg, 62.), Dobák T., Király, Sándor, Hevesi, Malatinszki Á. (Trója, 84.). Edző: Hevesi Tibor.
Gólszerző: Góra (76.).
Jók: senki, ill. Góra (a mezőny legjobbja), Horváth B., Sándor.

Fülöp Tibor: – Gratulálok az Ásotthalomnak! Sajnálom, hogy nem tudtak felnőni a feladathoz azok, akik ma lehetőséget kaptak a hiányzóink helyett. A kapu előtt pontatlanok voltunk.

Hevesi Tibor: – Olyanok vagyunk, mint a magyar válogatott: papíron könnyebb ellenfeleket nem tudunk legyőzni, az erősek ellen viszont képesek vagyunk a győzelemre. Nem szép, de eredményes focit játszottunk, a hazaiaknak volt három nagy helyzete, de ezekkel nem éltek, így Góra Márk szabadrúgása eldöntötte a három pont sorsát.

forrás: www.algyosk.hu

 

További hírek

Magabiztos játékot mutatva tudott győzni vasárnap NB II-es felnőtt női csapatunk... Remek játékkal folytatták a bajnokságot U12-es fiaink... Nem sikerült a pontszerzés U17-es lányainknak Békéscsabán... Nem bírták tartani az iramot U20-as fiaink a bajnokesélyes ellen... Hazai pályán is folytatódott veretlenségi sorozata az U18-as fiú csapatunknak.

2023. november 29. | Sport Bővebben

A Csongrád-Csanád Vármegyei Kormányhivatal Élelmiszerlánc-biztonsági és Állat¬egészségügyi Főosztálya Algyő, teljes közigazgatási bel- és külterületére megfigyelési körzetet rendel el magas patogenitású madárinfluenza miatt.

2023. november 28. | Gazdaság Bővebben

Egyetlen ponttal előzi meg a Mórahalmot az Algyő, amely meglepetésre odahaza kapott ki a Makótól. Az algyőiek Bogdán átlövésével kerültek előnybe, csakhogy a szünet után Frank Boldizsár előbb kiharcolt, és értékesített is egy tizenegyest, majd egy kontrát vitt végig a Maros-parti gárda, amelyet ismét Frank fejezett be.

2023. november 28. | Sport Bővebben

A Wemsical és az Algyői Generációk Egyesülete 2023. december 1. és december 17. között jótékonysági gyűjtést szerveznek.

2023. november 27. | Napjaink Bővebben

Kapronczay Éva selyemfestő szinte varázsol a színekkel és a mintákkal. Olyan egyedi darabok kerülnek ki a kezei közül, amelyek nemcsak időtállóak a divat szempontjából, de egyediek és különlegesek is. A rajztanárból lett alkotóval beszélgettünk.

2023. november 27. | Kultúra Bővebben

×