× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Honvéd és Partizan felkészülési mérkőzések Algyőn

|
2023. február 23. | Sport

Felkészülési mérkőzéseken bizonyíthattak U-korosztályú fiataljaink. Mihályi Tamás U14-es és Bogdánfi Márton U15-ös tanítványai a szerb FK Partizan ellen léphetek pályára, előbbiek számára a mérkőzés 1–1-es döntetlennel zárult, a második félidőben vették be egymás kapuját a csapatok, a mi részünkről Varga Zalán zörgette meg a hálót.

Bogdánfi Mártonék győzelemmel térhettek haza Algyőről, hiszen 2–1-es végeredménnyel zárult a találkozó. A első félidőben 1–1-es állással mentek a szünetre a felek, de a második játékrészben a becserélt Miták Milán köszönt be és nyerte meg csapatunknak a mérkőzést.

„Szeretnénk megköszönni a lehetőséget az Algyői SK-nak és Bogdán Tamás elnöknek, hogy immár sokadik alkalommal biztosították számunkra a helyszínt a mérkőzés lejátszásra, még úgy is, hogy egyes alkalmakkor a saját programjukat kellett felülírniuk annak érdekében, hogy az utánpótlás csapataink nívós ellenfelek ellen játszhassanak. Nagy könnyebbség számunkra, hogy a helyszíni adottságoknak köszönhetően Belgrád és Budapest között félúton tudtak találkozni a csapatok, ráadásul most is a már megszokott, remek körülmények között léphettünk pályára. Külön köszönetet érdemel Kárász Dávid sportigazgató is, aki a mérkőzések szervezésével kapcsolatban minden kérdésben, szervezési feladatban a rendelkezésünkre állt, így nekünk már csak a játékra kellett koncentrálnunk“ – mondta Csapkó Zoltán, a Magyar Futball Akadémia operatív vezetője.

U15-ös felkészülési mérkőzés: Budapest Honvéd-MFA – FK Partizan (szerb) 2–1 (1–1)

 

További hírek

A MÁV vizsgálja a vasútvillamos menetrendjének lehetséges sűrítését, ugyanis a már több mint két éve Szeged és Hódmezővásárhely belvárosai között ingázó járaton egyre többen vannak, reggelente alig lehet felférni a szerelvényekre – értesült a Szegeder.

2024. február 29. | Napjaink Bővebben

A temető bejárati részén és a ravatalozó környékén 2024. március 1-én pénteken megkezdődnek a térkő felújítási munkálatok. A Gyeviép Nkft. által végzett beruházás várhatóan több hetet vesz igénybe.

2024. február 29. | Önkormányzat Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata és az Algyői Könyvtár újabb sikeres pályázatot tudhat magáénak.

2024. február 28. | Önkormányzat Bővebben

Önkormányzatunk részt vett Makón a víziturizmus fejlesztésével foglalkozó konferencián. A Marost érintő határon átnyúló tervek mellett információt kaptunk a magyarországi víziturizmus fejlesztési irányairól, valamint az alsó-Tisza és a Maros aktív víziturisztikai fejlesztési terveiről.

2024. február 28. | Önkormányzat Bővebben

A Süli András Művészeti és Irodalmi Alkotói Kör pályázatot hirdet, Algyő Nagyközség Önkormányzata, valamint a Gyevikult Nkft. támogatásával: JELEK 2024 Irodalmi Pályázat címmel.

2024. február 22. | Kultúra Bővebben

×