× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Hatvannyolc éves osztálytalálkozó

|
2023. november 26. | Napjaink

Az Algyői Általános Iskolában 1955-ben végzett diákok megtartották a 68 éves találkozójukat. Az egykori diákok ma már apák, nagyapák, dédnagyapák. A 22 fő egykor végzett diákokból 8 fő jelent meg, egy fő betegség miatt nem tudott részt venni az ünnepélyes találkozón. Rövid visszaemlékezés után, amely az iskolában eltöltött nyolc évről, valamint a 67 éves találkozó óta történt eseményekről szólt, jó hangulatú beszélgetés következett. Továbbra is megerősítették, hogy lehetőség szerint minden évben találkoznak.

A képen balról jobbra állnak: Török Ferenc, Pataki Mihály, Bús Balázs, Kormányos János, Molnár Béla, Gercsó Sándor, Kovács Jenő.

forrás: Algyői Hírmondó

 

További hírek

A pályázat célja, hogy támogatást biztosítson a Fehér Ignác Tanulmányi Ösztöndíj segítségével a kiemelkedő tanulmányi eredménnyel rendelkező, tehetséges algyői tanulóknak.

2024. június 13. | Oktatás Bővebben

Választás napközbeni részvételi adatai

2024. június 09. | Önkormányzat Bővebben

Esztergomban rendezték meg az elmúlt hétvégén az idei Kick-Box Utánpótás Magyar Bajnokságot. Ezen az eseményen dőlt el, hogy kik kerülnek be a magyar válogatott keretébe és képviselhetik Magyarországot az augusztus végén, Budapesten rendezendő utánpótlás világbajnokságon.

2024. június 06. | Sport Bővebben

A Nemzeti Művelődési Intézet által támogatott A Szakkör programon 2023-ban számos mesterség bemutatásával indult ingyenes foglalkozássorozat. Ezek közül a Gyevikult Nkft. nemezelést harmadik, vesszőfonás szakkört második alkalommal hirdetett meg az Algyői Tájházban. Az itt készült alkotásokból nyílt kiállítás.

2024. június 05. | Kultúra Bővebben

Hagyományőrzés új köntösben. Papp Csilla Alkotó-díjas kézművesünk a sujtás ékszerkészítés mestere. Olyan formákat álmod meg és hoz létre, amelyek nemcsak az ékszert teszik egyedivé, hanem annak a viselőjét is.

2024. június 04. | Kultúra Bővebben

×