× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Hatvannyolc éves osztálytalálkozó

|
2023. november 26. | Napjaink

Az Algyői Általános Iskolában 1955-ben végzett diákok megtartották a 68 éves találkozójukat. Az egykori diákok ma már apák, nagyapák, dédnagyapák. A 22 fő egykor végzett diákokból 8 fő jelent meg, egy fő betegség miatt nem tudott részt venni az ünnepélyes találkozón. Rövid visszaemlékezés után, amely az iskolában eltöltött nyolc évről, valamint a 67 éves találkozó óta történt eseményekről szólt, jó hangulatú beszélgetés következett. Továbbra is megerősítették, hogy lehetőség szerint minden évben találkoznak.

A képen balról jobbra állnak: Török Ferenc, Pataki Mihály, Bús Balázs, Kormányos János, Molnár Béla, Gercsó Sándor, Kovács Jenő.

forrás: Algyői Hírmondó

 

További hírek

A MÁV vizsgálja a vasútvillamos menetrendjének lehetséges sűrítését, ugyanis a már több mint két éve Szeged és Hódmezővásárhely belvárosai között ingázó járaton egyre többen vannak, reggelente alig lehet felférni a szerelvényekre – értesült a Szegeder.

2024. február 29. | Napjaink Bővebben

A temető bejárati részén és a ravatalozó környékén 2024. március 1-én pénteken megkezdődnek a térkő felújítási munkálatok. A Gyeviép Nkft. által végzett beruházás várhatóan több hetet vesz igénybe.

2024. február 29. | Önkormányzat Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata és az Algyői Könyvtár újabb sikeres pályázatot tudhat magáénak.

2024. február 28. | Önkormányzat Bővebben

Önkormányzatunk részt vett Makón a víziturizmus fejlesztésével foglalkozó konferencián. A Marost érintő határon átnyúló tervek mellett információt kaptunk a magyarországi víziturizmus fejlesztési irányairól, valamint az alsó-Tisza és a Maros aktív víziturisztikai fejlesztési terveiről.

2024. február 28. | Önkormányzat Bővebben

A Süli András Művészeti és Irodalmi Alkotói Kör pályázatot hirdet, Algyő Nagyközség Önkormányzata, valamint a Gyevikult Nkft. támogatásával: JELEK 2024 Irodalmi Pályázat címmel.

2024. február 22. | Kultúra Bővebben

×