× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Halálos baleset történt Algyőnél

|
2024. március 06. | Rendőrség

10 óra után nem sokkal karambol történt, ezúttal a 47-esen, az Algyői Halászcsárdánál ütközött két autó.

A helyszínen torlódás lehetséges, kint vannak a katasztrófavédelem szakemberi és a mentők is. Az egyik járműbe beszorult egy ember. Őt feszítővágóval szabadították ki, majd kiemelték és átadták a mentőknek a műszaki mentést végző szegedi hivatásos és algyői létesítményi tűzoltók. A gépkocsikat egy szabadnapos tűzoltó áramtalanította. A 47-es főút érintett szakaszáról elterelik a forgalmat – írja a katasztrófavédelem.

Információink szerint sajnos halálos volt a baleset a 47-esen. Mint Hangai Józseftől, az OMSZ regionális kommunikációs munkatártól megtudtuk, a helyszínre két mentőgépkocsi és egy rohamkocsi érkezett. “Az egyik autó vezetője sajnos a helyszínen elhunyt, a másik gépkocsivezetőt könnyebb végtagsérüléssel látták el bajtársaim, majd a helyszíni beavatkozásokat követően kórházba szállították” – emelte ki válaszlevelében. 

forrás: szeged365.hu

 

További hírek

Azokat a családokat várják a Bóbita Bölcsődébe április 17-én és 18-án, akik a 2024/25-ös nevelési évben bölcsődei szolgáltatást szeretnének igénybe venni. Délelőtt 9 és délután 3 óra között van mód a beiratkozásra a Tiszavirág utca 44. szám alatti intézményben.

2024. április 17. | Oktatás Bővebben

Algyő területén biológiai szúnyoggyérítést végzett a Szemp-Air Kft. 2024. április 16-án (kedden) a nappali órákban.

2024. április 16. | Gazdaság Bővebben

Átadásra került 2024. április 12-én a felújított Komp utca. A szabadstrandra és a kikötőbe tartó forgalom növekedése miatt nagy szükség volt az út javítására.

2024. április 16. | Önkormányzat Bővebben

Dr. Molnár Mária csecsemő és gyermekorvos két új telefonos applikációt ismertetne meg a lakossággal.

2024. április 16. | Egészség, életmód Bővebben

A Helyi Választási Iroda (Algyői Polgármesteri Hivatal, 6750 Algyő Kastélykert u. 40.) 2024. április 20. napján (szombat) 8.00 és 16.00 óra között az egyéni listás (képviselő) jelölt, a polgármester jelölt és a nemzetiségi önkormányzati képviselőjelölt részére ajánlóív igénylés és kiadás céljából ügyeletet tart.

2024. április 16. | Önkormányzat Bővebben

×