× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Gyulán szerepel a vármegyei amatőrválogatott

|
2023. november 30. | Sport

December másodikán és harmadikán rendezik meg a Területi Amatőrválogatottak Országos Nagypályás tornáját. Csongrád-Csanád vármegye a szokásos ellenfelekkel találkozik majd a tornán, amelynek győztese az országos döntőbe jut. A régiós megmérettetésen Bács-Kiskun, Békés, Pest és Jász-Nagykun-Szolnok vármegye csapatai lesznek az ellenfelek.

A csapatot edzőként Fülöp Tibor, az Algyő edzője irányítja majd, a stáb tagja Kelemen Balázs csapatmenedzser, Ferenczi Ferenc masszőr, míg Rekeczki Judit a játékosok egészségügyi és fizikai állapotát felügyeli. A kerettagok hétfőtől Algyőn készültek a gyulai tornára, kedden egy edzőmérkőzés, majd szerdán egy regenerációs algyői fürdőzés szerepelt a programban.

– Szeretnénk minél szebb eredményt elérni, és méltóképpen képviselni Csongrád-Csanád vármegyét. Mivel kétszer harminc perces meccseket játszunk, nincs idő javítani. Az lehet sikeres ezen a tornán, aki kevesebbet hibázik, és minél egységesebb lesz, erre törekszünk – mondta a torna előtt Fülöp Tibor.

A válogatott kerettagjai közül Deák Donát és Szilágyi Norbert is kisebb sérüléssel küzd, a héten derül ki, utazhatnak-e Gyulára.

A csapat szombaton Bács-Kiskun ellen kezdi a tornát, majd a nyitónapon a címvédő Pest vármegye lesz még az ellenfél.

A Csongrád-Csanád vármegyei válogatott kerete:

  • Kapusok: Heckó Kirill (Algyő), Szabó Gergely (Algyő).
  • Mezőnyjátékosok: Albert Csaba (SZVSE), Bogdán Bence (Algyő), Csamangó Tibor (SZVSE), Csányi Ádám (Algyő), Deák Donát (Algyő), Dudás Lázár (Algyő), Frank Boldizsár (Makó), Kalapács Marcell (Kiskundorozsma), Kelemen Viktor (SZVSE), Kormányos Kolos (SZVSE), Mezei Olivér (SZVSE), Ottlik Márk (Kiskundorozsma), Ottlik Máté (Kiskundorozsma), Papp Ádám (SZVSE), Pócs Dániel (SZVSE), Pócs Tamás (Algyő), Prozlik Ádám (Tiszasziget), Rádai Gergely (SZVSE), Rádi Martin (Algyő), Szilágyi Norbert (Tiszasziget), Vastag Balázs (Algyő).
 

További hírek

A Süli András Művészeti és Irodalmi Alkotói Kör pályázatot hirdet, Algyő Nagyközség Önkormányzata, valamint a Gyevikult Nkft. támogatásával: JELEK 2024 Irodalmi Pályázat címmel.

2024. február 22. | Kultúra Bővebben

Az elmúlt hétvégén rendezte meg a Barátság Sportegyesület az idei Barátság Kupa Országos Nyílt ITF Taekwon-do versenyt Battonyán. A viadalra 31 klub több mint 230 versenyzője adta le a nevezését, köztük az Algyői Sportkör ITF Taekwon-do Szakosztályának sportolói is.

2024. február 21. | Sport Bővebben

A Gyevi Art Kulturális Egyesület Tollforgatók Köre és az Algyői Könyvtár tavaly októberben meghirdetett közös pályázata sikeresen lezárult, 173 művet küldtek az alkotók. Az Amikor a toll kibicsaklik című irodalmi és grafikai pályázatot Ménesi Lajosné értékelte.

2024. február 20. | Kultúra Bővebben

Magyar Kultúra Napja és a Faluház 30. születésnapja alkalmából kiállítás

2024. február 16. | Kultúra Bővebben

Ahogy a mondás is tartja, ápolnunk kell az örökségünket, hogy jövőnk legyen. Vannak, akik ezt a mindennapokban teszik munka és család mellett. Laukó Ivettnek a népviseletek lettek a szerelmei és kezei közül fantasztikus alkotások kerülnek ki, amelyek amellett, hogy gyönyörűek, a múltunkat, a kultúránkat őrzik.

2024. február 15. | Kultúra Bővebben

×