× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Gyulán szerepel a vármegyei amatőrválogatott

|
2023. november 30. | Sport

December másodikán és harmadikán rendezik meg a Területi Amatőrválogatottak Országos Nagypályás tornáját. Csongrád-Csanád vármegye a szokásos ellenfelekkel találkozik majd a tornán, amelynek győztese az országos döntőbe jut. A régiós megmérettetésen Bács-Kiskun, Békés, Pest és Jász-Nagykun-Szolnok vármegye csapatai lesznek az ellenfelek.

A csapatot edzőként Fülöp Tibor, az Algyő edzője irányítja majd, a stáb tagja Kelemen Balázs csapatmenedzser, Ferenczi Ferenc masszőr, míg Rekeczki Judit a játékosok egészségügyi és fizikai állapotát felügyeli. A kerettagok hétfőtől Algyőn készültek a gyulai tornára, kedden egy edzőmérkőzés, majd szerdán egy regenerációs algyői fürdőzés szerepelt a programban.

– Szeretnénk minél szebb eredményt elérni, és méltóképpen képviselni Csongrád-Csanád vármegyét. Mivel kétszer harminc perces meccseket játszunk, nincs idő javítani. Az lehet sikeres ezen a tornán, aki kevesebbet hibázik, és minél egységesebb lesz, erre törekszünk – mondta a torna előtt Fülöp Tibor.

A válogatott kerettagjai közül Deák Donát és Szilágyi Norbert is kisebb sérüléssel küzd, a héten derül ki, utazhatnak-e Gyulára.

A csapat szombaton Bács-Kiskun ellen kezdi a tornát, majd a nyitónapon a címvédő Pest vármegye lesz még az ellenfél.

A Csongrád-Csanád vármegyei válogatott kerete:

  • Kapusok: Heckó Kirill (Algyő), Szabó Gergely (Algyő).
  • Mezőnyjátékosok: Albert Csaba (SZVSE), Bogdán Bence (Algyő), Csamangó Tibor (SZVSE), Csányi Ádám (Algyő), Deák Donát (Algyő), Dudás Lázár (Algyő), Frank Boldizsár (Makó), Kalapács Marcell (Kiskundorozsma), Kelemen Viktor (SZVSE), Kormányos Kolos (SZVSE), Mezei Olivér (SZVSE), Ottlik Márk (Kiskundorozsma), Ottlik Máté (Kiskundorozsma), Papp Ádám (SZVSE), Pócs Dániel (SZVSE), Pócs Tamás (Algyő), Prozlik Ádám (Tiszasziget), Rádai Gergely (SZVSE), Rádi Martin (Algyő), Szilágyi Norbert (Tiszasziget), Vastag Balázs (Algyő).
 

További hírek

Nagyjából egy kilométer hosszon újul meg első ütemben a Kastélykert utca: kiszélesítik az utat és kerékpáros nyomot is kialakítanak – erről is döntöttek a képviselők az áprilisi testületi ülésen. Az is eldőlt, hogy 17 nyári tábort támogatnak, és az idősek támogatását kiterjesztették.

2024. május 28. | Önkormányzat Bővebben

Kerek évfordulót ünnepelhettünk idén, hiszen 30 éves az Algyői Faluház. A falunapi rendezvények is ez a kerek szám köré szerveződtek. Három napig kicsik és nagyok is találhattak érdekes és izgalmas programot maguknak.

2024. május 27. | Önkormányzat Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata 2024. május 28-án megkezdi a Géza utca páratlan oldalán a járda felújítását. Az építkezés alatt a páros oldalon lakók is számíthatnak forgalmi akadályokra! Időpont: 2024. május 27. (hétfő) 18:00, helyszín: Géza u. és a Bányász u. sarka.

2024. május 25. | Önkormányzat Bővebben

2024. május 24-én Magyarkanizsán aláírtuk az „Atlétika mindenkinek” című közös projektünk partnerségi szerződését. Az IPA-Interreg program keretében 152.234.269-Ft vissza nem térítendő 95%-os támogatást nyert önkormányzatunk.

2024. május 25. | Sport Bővebben

×