× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Gyerekeket vittek kirándulni

|
2023. október 19. | Napjaink

A Tedd a jót csapata kirándulást szervezett az Ópusztaszeri Nemzeti Történelmi Emlékparkba. Nyolc fiatal vett részt a programon.

Augusztus 24-én a Magyar Vöröskereszt Tedd a jót alapszervezete kirándulást szervezett az Ópusztaszeri Nemzeti Történelmi Emlékparkba. Ezzel nyolc gyermeknek sikerült szebbé tenni a nyarát, hiszen amellett, hogy tanulhattak a magyar történelemről, kicsit közelebbről ismerkedhettek meg azokkal az információkkal, amelyeket a történelem tankönyvekben olvashattak, kikapcsolódhattak más nebulók társaságában.

A gyerekek tízórai csomaggal és frissítő itallal indultak útnak, majd a Feszty-körkép megtekintése után, a program végén késői ebéddel vendégelték meg az alapszervezet tagjai őket, amelyhez ízletes házi sütemény és üdítő is járt.

Egy igazán izgalmas napot tölthettek el együtt a fiatalok. Az MVK Tedd a jót alapszervezetének tagjai pedig örömmel látták a mosolyokat az ifjúság arcán. Akkor is öröm jót tenni, ha nincs visszajelzés az eredményről, de különösen jó érzés, amikor látszik is, hogy célt ért a szándék.

forrás: Algyői Hírmondó

 

További hírek

A MÁV vizsgálja a vasútvillamos menetrendjének lehetséges sűrítését, ugyanis a már több mint két éve Szeged és Hódmezővásárhely belvárosai között ingázó járaton egyre többen vannak, reggelente alig lehet felférni a szerelvényekre – értesült a Szegeder.

2024. február 29. | Napjaink Bővebben

A temető bejárati részén és a ravatalozó környékén 2024. március 1-én pénteken megkezdődnek a térkő felújítási munkálatok. A Gyeviép Nkft. által végzett beruházás várhatóan több hetet vesz igénybe.

2024. február 29. | Önkormányzat Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata és az Algyői Könyvtár újabb sikeres pályázatot tudhat magáénak.

2024. február 28. | Önkormányzat Bővebben

Önkormányzatunk részt vett Makón a víziturizmus fejlesztésével foglalkozó konferencián. A Marost érintő határon átnyúló tervek mellett információt kaptunk a magyarországi víziturizmus fejlesztési irányairól, valamint az alsó-Tisza és a Maros aktív víziturisztikai fejlesztési terveiről.

2024. február 28. | Önkormányzat Bővebben

A Süli András Művészeti és Irodalmi Alkotói Kör pályázatot hirdet, Algyő Nagyközség Önkormányzata, valamint a Gyevikult Nkft. támogatásával: JELEK 2024 Irodalmi Pályázat címmel.

2024. február 22. | Kultúra Bővebben

×