× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Gyerekeket vittek kirándulni

|
2023. október 19. | Napjaink

A Tedd a jót csapata kirándulást szervezett az Ópusztaszeri Nemzeti Történelmi Emlékparkba. Nyolc fiatal vett részt a programon.

Augusztus 24-én a Magyar Vöröskereszt Tedd a jót alapszervezete kirándulást szervezett az Ópusztaszeri Nemzeti Történelmi Emlékparkba. Ezzel nyolc gyermeknek sikerült szebbé tenni a nyarát, hiszen amellett, hogy tanulhattak a magyar történelemről, kicsit közelebbről ismerkedhettek meg azokkal az információkkal, amelyeket a történelem tankönyvekben olvashattak, kikapcsolódhattak más nebulók társaságában.

A gyerekek tízórai csomaggal és frissítő itallal indultak útnak, majd a Feszty-körkép megtekintése után, a program végén késői ebéddel vendégelték meg az alapszervezet tagjai őket, amelyhez ízletes házi sütemény és üdítő is járt.

Egy igazán izgalmas napot tölthettek el együtt a fiatalok. Az MVK Tedd a jót alapszervezetének tagjai pedig örömmel látták a mosolyokat az ifjúság arcán. Akkor is öröm jót tenni, ha nincs visszajelzés az eredményről, de különösen jó érzés, amikor látszik is, hogy célt ért a szándék.

forrás: Algyői Hírmondó

 

További hírek

A pályázat célja, hogy támogatást biztosítson a Fehér Ignác Tanulmányi Ösztöndíj segítségével a kiemelkedő tanulmányi eredménnyel rendelkező, tehetséges algyői tanulóknak.

2024. június 13. | Oktatás Bővebben

Választás napközbeni részvételi adatai

2024. június 09. | Önkormányzat Bővebben

Esztergomban rendezték meg az elmúlt hétvégén az idei Kick-Box Utánpótás Magyar Bajnokságot. Ezen az eseményen dőlt el, hogy kik kerülnek be a magyar válogatott keretébe és képviselhetik Magyarországot az augusztus végén, Budapesten rendezendő utánpótlás világbajnokságon.

2024. június 06. | Sport Bővebben

A Nemzeti Művelődési Intézet által támogatott A Szakkör programon 2023-ban számos mesterség bemutatásával indult ingyenes foglalkozássorozat. Ezek közül a Gyevikult Nkft. nemezelést harmadik, vesszőfonás szakkört második alkalommal hirdetett meg az Algyői Tájházban. Az itt készült alkotásokból nyílt kiállítás.

2024. június 05. | Kultúra Bővebben

Hagyományőrzés új köntösben. Papp Csilla Alkotó-díjas kézművesünk a sujtás ékszerkészítés mestere. Olyan formákat álmod meg és hoz létre, amelyek nemcsak az ékszert teszik egyedivé, hanem annak a viselőjét is.

2024. június 04. | Kultúra Bővebben

×