× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Fenomenális Nikolayenko

|
2021. szeptember 15. | Sport

Női kézilabda NB I./B, Keleti csoport, 1. forduló: Levendula Hotel FKSE-Algyő – Kispest : 36–31 (20–17)

Algyő, Fehér Ignác Általános Iskola, 150 néző. Vezette: Gulybán, Juhász.
Levendula Hotel FKSE-Algyő: Gadányi – Szepesi 4, Simon 3, Miklós 1, Rózsa 1, Csáki 4, Zsilák 2. Csere: Dobó (kapus), Nikolayenko 15, Ilyés 3, Vass 1, Aracsi, Németh 2, Balázs, Farkas, Lovistyék. Edző: Farkas József.

Farkas József: – A szív győzelmét arattuk. Hatalmasat küzdöttünk, uraltuk a mérkőzést, rengeteget készültünk erre a bajnokira. Védekezésben kellően kemények, támadásban szinte megállíthatatlanok voltunk, nagyon akartunk. Nikolayenko teljesítménye fenomenális volt, kapusaink is remekül védtek. Így kell továbbmennünk, mert újabb fontos hazai meccsünk lesz! Nagyon köszönjük azoknak, akik kilátogattak a mérkőzésünkre, rendkívül sokat segítettek nekünk. Külön öröm, hogy számos utánpótlás-játékosunk is buzdított minket, köszönjük!

 

További hírek

A Süli András Művészeti és Irodalmi Alkotói Kör pályázatot hirdet, Algyő Nagyközség Önkormányzata, valamint a Gyevikult Nkft. támogatásával: JELEK 2024 Irodalmi Pályázat címmel.

2024. február 22. | Kultúra Bővebben

Az elmúlt hétvégén rendezte meg a Barátság Sportegyesület az idei Barátság Kupa Országos Nyílt ITF Taekwon-do versenyt Battonyán. A viadalra 31 klub több mint 230 versenyzője adta le a nevezését, köztük az Algyői Sportkör ITF Taekwon-do Szakosztályának sportolói is.

2024. február 21. | Sport Bővebben

A Gyevi Art Kulturális Egyesület Tollforgatók Köre és az Algyői Könyvtár tavaly októberben meghirdetett közös pályázata sikeresen lezárult, 173 művet küldtek az alkotók. Az Amikor a toll kibicsaklik című irodalmi és grafikai pályázatot Ménesi Lajosné értékelte.

2024. február 20. | Kultúra Bővebben

Magyar Kultúra Napja és a Faluház 30. születésnapja alkalmából kiállítás

2024. február 16. | Kultúra Bővebben

Ahogy a mondás is tartja, ápolnunk kell az örökségünket, hogy jövőnk legyen. Vannak, akik ezt a mindennapokban teszik munka és család mellett. Laukó Ivettnek a népviseletek lettek a szerelmei és kezei közül fantasztikus alkotások kerülnek ki, amelyek amellett, hogy gyönyörűek, a múltunkat, a kultúránkat őrzik.

2024. február 15. | Kultúra Bővebben

×