× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

„Egyszer volt, hol nem volt” nyertes lett az algyői pályamunka

|
2024. április 03. | Kultúra

Ahogy a márciusi Hírmondóban is megjelent az algyői ASzakkörös vesszőfonó és nemezelő csoport is készített pályamunkát a Nemzeti Művelődési Intézet által meghirdetett „Egyszer volt, hol nem volt” alkotói pályázatra.

A pályázatra országos és határon túli alkotások is kerültek a szakmai zsűri asztalára. Nem volt könnyű a zsűri dolga, hiszen 108 pályamű közül kellett kiválasztani a legkiemelkedőbbeket, akik kiállításra kerülhettek, valamint akik díjazásban is részesültek. A március 12-én nyílt kiállításon a 108 pályamunkából 44 csoport állíthatott ki, elismerő díjazásban pedig csak 12 igazán kiemelkedő pályamunka alkotó csapata részesült. Ezek között az algyői ASzakkörös vesszőfonó és nemezelő csoport munkája A macskacicó című mese meseládája is szerepelt.

A két csoport alkotói: Vesszőfonók: Szalmáné Simon Éva, Varga Györgyné, Dr. Gubacsi Enikő, Kószó Anita és Kalmárné Nagy Ibolya. Nemezelők: Izbékiné Cseuz Gabriella, Illés-Süli Rózsa, Bagita Gáborné, Fodor Tiborné és Pokorny Ferencné.
Ezúton gratulálunk a két csoportnak a kiemelkedő munkájáért!

Gyevikult Nkft.

 

További hírek

Azokat a családokat várják a Bóbita Bölcsődébe április 17-én és 18-án, akik a 2024/25-ös nevelési évben bölcsődei szolgáltatást szeretnének igénybe venni. Délelőtt 9 és délután 3 óra között van mód a beiratkozásra a Tiszavirág utca 44. szám alatti intézményben.

2024. április 17. | Oktatás Bővebben

Algyő területén biológiai szúnyoggyérítést végzett a Szemp-Air Kft. 2024. április 16-án (kedden) a nappali órákban.

2024. április 16. | Gazdaság Bővebben

Átadásra került 2024. április 12-én a felújított Komp utca. A szabadstrandra és a kikötőbe tartó forgalom növekedése miatt nagy szükség volt az út javítására.

2024. április 16. | Önkormányzat Bővebben

Dr. Molnár Mária csecsemő és gyermekorvos két új telefonos applikációt ismertetne meg a lakossággal.

2024. április 16. | Egészség, életmód Bővebben

A Helyi Választási Iroda (Algyői Polgármesteri Hivatal, 6750 Algyő Kastélykert u. 40.) 2024. április 20. napján (szombat) 8.00 és 16.00 óra között az egyéni listás (képviselő) jelölt, a polgármester jelölt és a nemzetiségi önkormányzati képviselőjelölt részére ajánlóív igénylés és kiadás céljából ügyeletet tart.

2024. április 16. | Önkormányzat Bővebben

×