× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Egy kis éjszakai futás

|
2021. szeptember 24. | Sport

Idén 4. alkalommal szervezte meg a Fáklyás Futást a Running Algyő csapata. A helyszín már ismerős lehetett a résztvevők számára, hiszen most is a Fazekas és az Egészségház utcákon lehetett róni az 1,1 kilométeres köröket.

Bár az esemény batyus jellegű volt, így mindenki hozhatott enni- és innivalót, a Faluház mellett kialakított rajt/cél állomáson a szervezők is készültek finomságokkal, amelyekkel frissíthették magukat a futók az este folyamán.

Az este 8 órás rajtot követően egészen éjfélig lehetett gyűjteni a kilométereket, mindenki annyit futott, amennyi jól esett neki. Közben pedig beszélgetésre és az elmúlt időszak futás szemszögéből való megtárgyalására is volt idő a fáklyákkal hangulatosan kivilágított Faluház melletti téren.

A javarészt algyői futók mezőnyét más településekről érkező sportolók is színesítették, volt, aki kutyával érkezett Szegedről. A hűvösre fordult idő segítette is a résztvevőket, voltak, akik végigfutották a négy óra hosszát.

Az esemény megszervezését és lebonyolítását az ALTE és a Gyevikult Nkft. támogatta. 

forrás: Algyői Hírmondó

 

További hírek

A Süli András Művészeti és Irodalmi Alkotói Kör pályázatot hirdet, Algyő Nagyközség Önkormányzata, valamint a Gyevikult Nkft. támogatásával: JELEK 2024 Irodalmi Pályázat címmel.

2024. február 22. | Kultúra Bővebben

Az elmúlt hétvégén rendezte meg a Barátság Sportegyesület az idei Barátság Kupa Országos Nyílt ITF Taekwon-do versenyt Battonyán. A viadalra 31 klub több mint 230 versenyzője adta le a nevezését, köztük az Algyői Sportkör ITF Taekwon-do Szakosztályának sportolói is.

2024. február 21. | Sport Bővebben

A Gyevi Art Kulturális Egyesület Tollforgatók Köre és az Algyői Könyvtár tavaly októberben meghirdetett közös pályázata sikeresen lezárult, 173 művet küldtek az alkotók. Az Amikor a toll kibicsaklik című irodalmi és grafikai pályázatot Ménesi Lajosné értékelte.

2024. február 20. | Kultúra Bővebben

Magyar Kultúra Napja és a Faluház 30. születésnapja alkalmából kiállítás

2024. február 16. | Kultúra Bővebben

Ahogy a mondás is tartja, ápolnunk kell az örökségünket, hogy jövőnk legyen. Vannak, akik ezt a mindennapokban teszik munka és család mellett. Laukó Ivettnek a népviseletek lettek a szerelmei és kezei közül fantasztikus alkotások kerülnek ki, amelyek amellett, hogy gyönyörűek, a múltunkat, a kultúránkat őrzik.

2024. február 15. | Kultúra Bővebben

×