× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Borbála arca

|
2023. szeptember 12. | Napjaink

2023. szeptember 9-én rendezték meg a Borbála Fürdőben a Borbála Arca választást, amelyre 9 lány jelentkezett.

A verseny során 4 féle ruhában mutatták meg magukat a jelentkezők, akiket egy négy tagú zsűri szemrevételezett. A rendezvény alatt rúdtánc és szinkronúszás bemutatót is láthatott a közönség, illetve az Algyői Vízisport Egyesület kajakosai is tartottak egy frenetikus medencés bemutatót. A program alatt koktélbár várta a kilátogatókat, illetve a verseny támogatói jóvoltából ékszereket és ruhákat is vásárolhattak az érdeklődők.

A Borbála Arca versenyt Tóth Kinga nyerte, aki egy éven keresztül ingyen látogathatja a Borbála Fürdőt, hazavihette az egyik általa viselt ruhakölteményt, illetve a Gyevitur Nkft. marketing anyagain is az ő arca szerepel majd. Gratulálunk neki!


Kapcsolódó galéria: Borbála arca 2023. (25 db kép)

Galéria további képei
 

További hírek

A pályázat célja, hogy támogatást biztosítson a Fehér Ignác Tanulmányi Ösztöndíj segítségével a kiemelkedő tanulmányi eredménnyel rendelkező, tehetséges algyői tanulóknak.

2024. június 13. | Oktatás Bővebben

Választás napközbeni részvételi adatai

2024. június 09. | Önkormányzat Bővebben

Esztergomban rendezték meg az elmúlt hétvégén az idei Kick-Box Utánpótás Magyar Bajnokságot. Ezen az eseményen dőlt el, hogy kik kerülnek be a magyar válogatott keretébe és képviselhetik Magyarországot az augusztus végén, Budapesten rendezendő utánpótlás világbajnokságon.

2024. június 06. | Sport Bővebben

A Nemzeti Művelődési Intézet által támogatott A Szakkör programon 2023-ban számos mesterség bemutatásával indult ingyenes foglalkozássorozat. Ezek közül a Gyevikult Nkft. nemezelést harmadik, vesszőfonás szakkört második alkalommal hirdetett meg az Algyői Tájházban. Az itt készült alkotásokból nyílt kiállítás.

2024. június 05. | Kultúra Bővebben

Hagyományőrzés új köntösben. Papp Csilla Alkotó-díjas kézművesünk a sujtás ékszerkészítés mestere. Olyan formákat álmod meg és hoz létre, amelyek nemcsak az ékszert teszik egyedivé, hanem annak a viselőjét is.

2024. június 04. | Kultúra Bővebben

×