× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Borbála arca

|
2023. szeptember 12. | Napjaink

2023. szeptember 9-én rendezték meg a Borbála Fürdőben a Borbála Arca választást, amelyre 9 lány jelentkezett.

A verseny során 4 féle ruhában mutatták meg magukat a jelentkezők, akiket egy négy tagú zsűri szemrevételezett. A rendezvény alatt rúdtánc és szinkronúszás bemutatót is láthatott a közönség, illetve az Algyői Vízisport Egyesület kajakosai is tartottak egy frenetikus medencés bemutatót. A program alatt koktélbár várta a kilátogatókat, illetve a verseny támogatói jóvoltából ékszereket és ruhákat is vásárolhattak az érdeklődők.

A Borbála Arca versenyt Tóth Kinga nyerte, aki egy éven keresztül ingyen látogathatja a Borbála Fürdőt, hazavihette az egyik általa viselt ruhakölteményt, illetve a Gyevitur Nkft. marketing anyagain is az ő arca szerepel majd. Gratulálunk neki!


Kapcsolódó galéria: Borbála arca 2023. (25 db kép)

Galéria további képei
 

További hírek

A MÁV vizsgálja a vasútvillamos menetrendjének lehetséges sűrítését, ugyanis a már több mint két éve Szeged és Hódmezővásárhely belvárosai között ingázó járaton egyre többen vannak, reggelente alig lehet felférni a szerelvényekre – értesült a Szegeder.

2024. február 29. | Napjaink Bővebben

A temető bejárati részén és a ravatalozó környékén 2024. március 1-én pénteken megkezdődnek a térkő felújítási munkálatok. A Gyeviép Nkft. által végzett beruházás várhatóan több hetet vesz igénybe.

2024. február 29. | Önkormányzat Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata és az Algyői Könyvtár újabb sikeres pályázatot tudhat magáénak.

2024. február 28. | Önkormányzat Bővebben

Önkormányzatunk részt vett Makón a víziturizmus fejlesztésével foglalkozó konferencián. A Marost érintő határon átnyúló tervek mellett információt kaptunk a magyarországi víziturizmus fejlesztési irányairól, valamint az alsó-Tisza és a Maros aktív víziturisztikai fejlesztési terveiről.

2024. február 28. | Önkormányzat Bővebben

A Süli András Művészeti és Irodalmi Alkotói Kör pályázatot hirdet, Algyő Nagyközség Önkormányzata, valamint a Gyevikult Nkft. támogatásával: JELEK 2024 Irodalmi Pályázat címmel.

2024. február 22. | Kultúra Bővebben

×