× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Bár zárva voltak, a vendégekért munkálkodtak

|
2023. november 20. | Sport

A korábbi évekhez hasonlóan idén is egy hétig zajlottak az algyői Borbála Fürdő karbantartási munkálatai. Október 16-a és október 20-a között számos javítást és szépítést végeztek el a fürdő munkatársai, hogy kellemes pihenést biztosító környezetben fogadják a vendégeket.

Az egyik leglátványosabb munkálat a kültéri termálvizes medence pergolájának javítása volt. A teljes faszerkezet kicserélték, illetve bővítették is a lexánnal fedett területet. A szintén kint található szaunaház és a külső terasz oszlopainak festése is megtörtént. A kinti szaunához tartozó merülő medence burkolata és lépcsője is megújult. Ami pedig még kellemesebbé teszi a kinti szaunában tartózkodást, az a halk zene és a fényterápia, amelyet mostantól pluszként élvezhetnek a pihenni vágyók.

Megtörtént a fürdő nyitása óta működő hőszigetelt termálvizes puffertartály cseréje, amelyre a mindennapos használat miatt már nagy szükség volt. A karbantartás ideje alatt az esőcsatornát is javították, vízszerelési munkálatokat végeztek, illetve villanyszerelési javítások is történtek. Ezek bár kisebb munkálatoknak számítanak, de nagyon fontosak abból a szempontból, hogy a vendégek minden igényének megfeleljenek, hiszen minden változtatás és javítás értük van.

Az elvégzett munkák és javítások nagy részét a fürdő dolgozói végezték el a bezárás alatt. Így október végétől ragyogó tisztasággal, kellemes környezettel és izgalmas programokkal várják a Borbála Fürdő vendégeit.

forrás: Algyői Hírmondó

 

További hírek

Magabiztos játékot mutatva tudott győzni vasárnap NB II-es felnőtt női csapatunk... Remek játékkal folytatták a bajnokságot U12-es fiaink... Nem sikerült a pontszerzés U17-es lányainknak Békéscsabán... Nem bírták tartani az iramot U20-as fiaink a bajnokesélyes ellen... Hazai pályán is folytatódott veretlenségi sorozata az U18-as fiú csapatunknak.

2023. november 29. | Sport Bővebben

A Csongrád-Csanád Vármegyei Kormányhivatal Élelmiszerlánc-biztonsági és Állat¬egészségügyi Főosztálya Algyő, teljes közigazgatási bel- és külterületére megfigyelési körzetet rendel el magas patogenitású madárinfluenza miatt.

2023. november 28. | Gazdaság Bővebben

Egyetlen ponttal előzi meg a Mórahalmot az Algyő, amely meglepetésre odahaza kapott ki a Makótól. Az algyőiek Bogdán átlövésével kerültek előnybe, csakhogy a szünet után Frank Boldizsár előbb kiharcolt, és értékesített is egy tizenegyest, majd egy kontrát vitt végig a Maros-parti gárda, amelyet ismét Frank fejezett be.

2023. november 28. | Sport Bővebben

A Wemsical és az Algyői Generációk Egyesülete 2023. december 1. és december 17. között jótékonysági gyűjtést szerveznek.

2023. november 27. | Napjaink Bővebben

Kapronczay Éva selyemfestő szinte varázsol a színekkel és a mintákkal. Olyan egyedi darabok kerülnek ki a kezei közül, amelyek nemcsak időtállóak a divat szempontjából, de egyediek és különlegesek is. A rajztanárból lett alkotóval beszélgettünk.

2023. november 27. | Kultúra Bővebben

×