× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Bár zárva voltak, a vendégekért munkálkodtak

|
2023. november 20. | Sport

A korábbi évekhez hasonlóan idén is egy hétig zajlottak az algyői Borbála Fürdő karbantartási munkálatai. Október 16-a és október 20-a között számos javítást és szépítést végeztek el a fürdő munkatársai, hogy kellemes pihenést biztosító környezetben fogadják a vendégeket.

Az egyik leglátványosabb munkálat a kültéri termálvizes medence pergolájának javítása volt. A teljes faszerkezet kicserélték, illetve bővítették is a lexánnal fedett területet. A szintén kint található szaunaház és a külső terasz oszlopainak festése is megtörtént. A kinti szaunához tartozó merülő medence burkolata és lépcsője is megújult. Ami pedig még kellemesebbé teszi a kinti szaunában tartózkodást, az a halk zene és a fényterápia, amelyet mostantól pluszként élvezhetnek a pihenni vágyók.

Megtörtént a fürdő nyitása óta működő hőszigetelt termálvizes puffertartály cseréje, amelyre a mindennapos használat miatt már nagy szükség volt. A karbantartás ideje alatt az esőcsatornát is javították, vízszerelési munkálatokat végeztek, illetve villanyszerelési javítások is történtek. Ezek bár kisebb munkálatoknak számítanak, de nagyon fontosak abból a szempontból, hogy a vendégek minden igényének megfeleljenek, hiszen minden változtatás és javítás értük van.

Az elvégzett munkák és javítások nagy részét a fürdő dolgozói végezték el a bezárás alatt. Így október végétől ragyogó tisztasággal, kellemes környezettel és izgalmas programokkal várják a Borbála Fürdő vendégeit.

forrás: Algyői Hírmondó

 

További hírek

Nagyjából egy kilométer hosszon újul meg első ütemben a Kastélykert utca: kiszélesítik az utat és kerékpáros nyomot is kialakítanak – erről is döntöttek a képviselők az áprilisi testületi ülésen. Az is eldőlt, hogy 17 nyári tábort támogatnak, és az idősek támogatását kiterjesztették.

2024. május 28. | Önkormányzat Bővebben

Kerek évfordulót ünnepelhettünk idén, hiszen 30 éves az Algyői Faluház. A falunapi rendezvények is ez a kerek szám köré szerveződtek. Három napig kicsik és nagyok is találhattak érdekes és izgalmas programot maguknak.

2024. május 27. | Önkormányzat Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata 2024. május 28-án megkezdi a Géza utca páratlan oldalán a járda felújítását. Az építkezés alatt a páros oldalon lakók is számíthatnak forgalmi akadályokra! Időpont: 2024. május 27. (hétfő) 18:00, helyszín: Géza u. és a Bányász u. sarka.

2024. május 25. | Önkormányzat Bővebben

2024. május 24-én Magyarkanizsán aláírtuk az „Atlétika mindenkinek” című közös projektünk partnerségi szerződését. Az IPA-Interreg program keretében 152.234.269-Ft vissza nem térítendő 95%-os támogatást nyert önkormányzatunk.

2024. május 25. | Sport Bővebben

×