× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Az Algyő nagyon hamar pontot tett a találkozó végére

|
2021. november 29. | Sport

Egy korábbról elhalasztott találkozót pótoltak a labdarúgó megyei I.-ben, ahol az Algyő a sereghajtó ContiTech-Apátfalvát fogadta.

Az Algyő nagyon hamar pontot tett a találkozó végére, hiszen Podonyi Norbert tanítványai már az első percben gólt rúgtak, és hét perc játék után 4–0-ra vezettek. Egészen 9 lőtt gólig meg sem álltak, ami mellé egyet kaptak. Érdekesség, hogy mindegyik algyői találatot más játékos szerezte, illetve az Apátfalva színeiben a csereként beállt Pászti Zsolt olyat hajtott végre, ami nem sűrűn fordul elő: mind az ellenfél, mind a saját kapujába betalált.

Conti-Tech Apátfalva - Algyő 1-9 (0-7)

Apátfalva, 30 néző. Vezette: Kiss Richárd (Bartucz, Kócsó).
ContiTech-Apátfalva: Szénási – Keresztúri D., Gera (Pászti), Dimovics, Fodor R., Gáspár, Rabi, Kollár (Fülöp K.), Luncz, Kardos, Csabai. Edző: Luncz László.
Algyő: Siska – Bozóki, Szabó M. (Lajkó), Varga G., Mohácsi (Molnár G.), Daróczi, Deák, Belovai (Bozsóki), Molnár Sz. (Kovács M.), Szalai Z. (Selyem), Jernei. Edző: Podonyi Norbert.
Gólszerzők: Pászti (86.), ill. Molnár Sz. (1.), Varga G. (2.), Deák (4.), Szalai Z. (7.), Mohácsi (25.), Szabó M. (32.), Pászti (43., öngól), Selyem (79.), Kovács M. (87.).
Jók: senki, ill. mindenki.

 

További hírek

A Süli András Művészeti és Irodalmi Alkotói Kör pályázatot hirdet, Algyő Nagyközség Önkormányzata, valamint a Gyevikult Nkft. támogatásával: JELEK 2024 Irodalmi Pályázat címmel.

2024. február 22. | Kultúra Bővebben

Az elmúlt hétvégén rendezte meg a Barátság Sportegyesület az idei Barátság Kupa Országos Nyílt ITF Taekwon-do versenyt Battonyán. A viadalra 31 klub több mint 230 versenyzője adta le a nevezését, köztük az Algyői Sportkör ITF Taekwon-do Szakosztályának sportolói is.

2024. február 21. | Sport Bővebben

A Gyevi Art Kulturális Egyesület Tollforgatók Köre és az Algyői Könyvtár tavaly októberben meghirdetett közös pályázata sikeresen lezárult, 173 művet küldtek az alkotók. Az Amikor a toll kibicsaklik című irodalmi és grafikai pályázatot Ménesi Lajosné értékelte.

2024. február 20. | Kultúra Bővebben

Magyar Kultúra Napja és a Faluház 30. születésnapja alkalmából kiállítás

2024. február 16. | Kultúra Bővebben

Ahogy a mondás is tartja, ápolnunk kell az örökségünket, hogy jövőnk legyen. Vannak, akik ezt a mindennapokban teszik munka és család mellett. Laukó Ivettnek a népviseletek lettek a szerelmei és kezei közül fantasztikus alkotások kerülnek ki, amelyek amellett, hogy gyönyörűek, a múltunkat, a kultúránkat őrzik.

2024. február 15. | Kultúra Bővebben

×