× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

A Tiszába csúszott, és életét vesztette a kutyasétáltatás közben, Algyőről eltűnt idős hölgy

|
2023. május 18. | Rendőrség

Kutyasétáltatás közben eltűnt egy 79 éves hölgy Algyőről – írtuk meg kedden, miután több Szeged365 olvasó is segítséget kért a keresésben. Szerdán azonban nem hivatalos forrásainktól úgy értesültünk, hogy a keresett személy sajnos belecsúszott a Tiszába, és életét vesztette. Információink szerint ma reggel találták meg.

Mindezekkel párhuzamosan a rendőrség is visszavonta a korábban közzétett felhívást. “A 2023. május 16-án közzétett felhívásunk aktualitását vesztette” – írták szerdán délelőtt a szerkesztőségünknek. 

Az Eltűnt Személyek Keresése nevű facebook oldal azt írja, hogy nem ma, hanem a keddi napon a Tisza felől egy házaspár motorcsónakból vette észre a hölgyet a partnál becsúszva a vízbe, de az életén már sajnos nem tudtak segíteni. A rendőrség közigazgatási eljárás keretein belül vizsgálja halál körülményeit. 

forrás: szeged365.hu

 

További hírek

A MÁV vizsgálja a vasútvillamos menetrendjének lehetséges sűrítését, ugyanis a már több mint két éve Szeged és Hódmezővásárhely belvárosai között ingázó járaton egyre többen vannak, reggelente alig lehet felférni a szerelvényekre – értesült a Szegeder.

2024. február 29. | Napjaink Bővebben

A temető bejárati részén és a ravatalozó környékén 2024. március 1-én pénteken megkezdődnek a térkő felújítási munkálatok. A Gyeviép Nkft. által végzett beruházás várhatóan több hetet vesz igénybe.

2024. február 29. | Önkormányzat Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata és az Algyői Könyvtár újabb sikeres pályázatot tudhat magáénak.

2024. február 28. | Önkormányzat Bővebben

Önkormányzatunk részt vett Makón a víziturizmus fejlesztésével foglalkozó konferencián. A Marost érintő határon átnyúló tervek mellett információt kaptunk a magyarországi víziturizmus fejlesztési irányairól, valamint az alsó-Tisza és a Maros aktív víziturisztikai fejlesztési terveiről.

2024. február 28. | Önkormányzat Bővebben

A Süli András Művészeti és Irodalmi Alkotói Kör pályázatot hirdet, Algyő Nagyközség Önkormányzata, valamint a Gyevikult Nkft. támogatásával: JELEK 2024 Irodalmi Pályázat címmel.

2024. február 22. | Kultúra Bővebben

×