× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

A Tiszába csúszott, és életét vesztette a kutyasétáltatás közben, Algyőről eltűnt idős hölgy

|
2023. május 18. | Rendőrség

Kutyasétáltatás közben eltűnt egy 79 éves hölgy Algyőről – írtuk meg kedden, miután több Szeged365 olvasó is segítséget kért a keresésben. Szerdán azonban nem hivatalos forrásainktól úgy értesültünk, hogy a keresett személy sajnos belecsúszott a Tiszába, és életét vesztette. Információink szerint ma reggel találták meg.

Mindezekkel párhuzamosan a rendőrség is visszavonta a korábban közzétett felhívást. “A 2023. május 16-án közzétett felhívásunk aktualitását vesztette” – írták szerdán délelőtt a szerkesztőségünknek. 

Az Eltűnt Személyek Keresése nevű facebook oldal azt írja, hogy nem ma, hanem a keddi napon a Tisza felől egy házaspár motorcsónakból vette észre a hölgyet a partnál becsúszva a vízbe, de az életén már sajnos nem tudtak segíteni. A rendőrség közigazgatási eljárás keretein belül vizsgálja halál körülményeit. 

forrás: szeged365.hu

 

További hírek

Algyő Nagyközség Önkormányzata pályázatot hirdet az Önkormányzat 1/1 arányú kizárólagos tulajdonát képező Algyő belterület 1647 hrsz. alatti ingatlanon található nettó 22 m2 alapterületű felépítmény és 9,04 m2 nagyságú terasz határozatlan idejű hasznosítására.

2024. július 09. | Önkormányzat Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata pályázatot hirdet az Önkormányzat 1/1 arányú kizárólagos tulajdonát képező Algyő, belterület 996 hrsz., a valóságban Algyő, Kastélykert utca 62. szám alatti üzlethelyiség (jelenleg Kínai üzlet) 2024. október 1. napjával kezdődő határozott/határozatlan idejű hasznosítására vonatkozóan.

2024. július 09. | Önkormányzat Bővebben

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság megbízásából a Szerocor Konzorcium földi kémiai szúnyoggyérítést végez Algyő Nagyközség belterületén. A szúnyoggyérítés 2024. július 08-án a napnyugta utáni időszakban kerül elvégzésre.

2024. július 05. | Gazdaság Bővebben

A kosárfonás régi, hagyományos mesterség, azonban egyre kevesebb kézművest lehet találni, aki őrzi még a gyevi kosárfonók titkait. Szalmáné Simon Éva Alkotó-díjas szakemberünk nemcsak ismeri csínyjt-bínyját ennek a technikának, de szívesen tanítja is azt.

2024. június 26. | Kultúra Bővebben

Értesítem a Tisztelt Lakosságot, hogy 2024. július 1-én, hétfőn az Algyői Polgármesteri Hivatal zárva tart.

2024. június 25. | Önkormányzat Bővebben

×