× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

A hosszabbításban nyert az Algyő

|
2021. november 25. | Sport

Az őszi utolsó fordulóból pótoltak egy meccset szerdán este, ahol az Algyő korán előnybe került. A második félidőben Molnár Krisztián szabálytalanságát követően büntetőből egalizált a Makó II. Már-már úgy tűnt, döntetlennel végződik a meccs, de a 92. percben az Algyő cserejátékosa, Kovács Milán eldöntötte a találkozót – ezzel a hazaiak hatodik sikerüket aratták a bajnokságban, míg a Maros-partiak hetedik alkalommal maradtak pont nélkül.

Az Algyőre vasárnap újabb meccs vár, amikor a ContiTech-Apátfalva vendége lesz, azzal pedig már majdnem kiegyenesedik a megyei I. osztály tabellája, hiszen tavaszra csak egy meccs, a Kiskundorozsma–SZVSE találkozó maradt.

Megyei I. osztály, 13. forduló: Algyő – Makó FC II. 2–1 (1-0)

Algyő, vezette: Virág András Barnabás (Juhász, Fodor).
Algyő: Molnár K. – Rádi, Bozóki, Szabó M., Selyem (Varga G., 78.), Mohácsi (Bozsóki, 61.), Daróczi, Deák, Belovai, Molnár Sz. (Molnár G., 71.), Szalai (Kovács M., 78.). Edző: Podonyi Norbert.
Makó II.: Bohák N. – Bakos, Bohák D., Heidrich, Gera, Rébék, Horváth E., Baranyi, Kardos, Vas, Tamás (Schneider, 71.). Edző: Koczkás Zoltán.
Gól: Belovai (8.), Kovács M. (92.), ill. Vas (53., 11-esből).

forrás: csfoci.hu

 

További hírek

A Süli András Művészeti és Irodalmi Alkotói Kör pályázatot hirdet, Algyő Nagyközség Önkormányzata, valamint a Gyevikult Nkft. támogatásával: JELEK 2024 Irodalmi Pályázat címmel.

2024. február 22. | Kultúra Bővebben

Az elmúlt hétvégén rendezte meg a Barátság Sportegyesület az idei Barátság Kupa Országos Nyílt ITF Taekwon-do versenyt Battonyán. A viadalra 31 klub több mint 230 versenyzője adta le a nevezését, köztük az Algyői Sportkör ITF Taekwon-do Szakosztályának sportolói is.

2024. február 21. | Sport Bővebben

A Gyevi Art Kulturális Egyesület Tollforgatók Köre és az Algyői Könyvtár tavaly októberben meghirdetett közös pályázata sikeresen lezárult, 173 művet küldtek az alkotók. Az Amikor a toll kibicsaklik című irodalmi és grafikai pályázatot Ménesi Lajosné értékelte.

2024. február 20. | Kultúra Bővebben

Magyar Kultúra Napja és a Faluház 30. születésnapja alkalmából kiállítás

2024. február 16. | Kultúra Bővebben

Ahogy a mondás is tartja, ápolnunk kell az örökségünket, hogy jövőnk legyen. Vannak, akik ezt a mindennapokban teszik munka és család mellett. Laukó Ivettnek a népviseletek lettek a szerelmei és kezei közül fantasztikus alkotások kerülnek ki, amelyek amellett, hogy gyönyörűek, a múltunkat, a kultúránkat őrzik.

2024. február 15. | Kultúra Bővebben

×