Algyő
...a Tisza virága

Csupán nyolc percig volt rangadó a fiatalok összecsapása, 2-3-ról a 16. percre ellépett a listavezető 10-2-re, s innen már nem volt visszaút.

FKSE-Algyő-Szarvasi NKK 18-36 (6-21)

Algyő 50 néző, vezette: Marton, Szabó.

FKSE: Koncz- Dudás 2/1, Fejes 9/1, Benák 2, Ágoston, Simon 2, Korom 2. Csere: Szabadkai, Bodor (kapusok) Igaz 1, Mircse, Balog, Sóbester, Székesi, Túri. Edző: Almási Dóra

Kiállítások: 8 ill. 6 perc. Hétméteresek: 2/1 ill. 12/11.

Almási Dóra: - Az utolsó két mérkőzésen két ellentétes arcát mutatta a csapatunk. A gyulai mérkőzés elemei közül, ma semmi sem köszönt vissza. Sajnálom, hogy ilyen meccsel fejeztük be az évet

Száz százalékos ősz után élen telelnek a lányaink!

Nem indult jól az év meccse, mert a vendégek elléptek 5-2-re a hetedik percre. Ezután Velky Viki vezérletével jött egy hét-nullás szériánk, amivel átvettük a vezetést. A 21. percben már 12-8 volt ide, de a bajnoki címet védő szarvasiak, a szünetre kiegyenlítettek.

A fordulás után még tíz percig szoros volt az állás, de 19-19 után szép lassan felőröltük a vendégek ellenállását, most hét perc alatt 6-1-es szériát produkáltak a lányok. Az utolsó öt perc 31-26-os hazai vezetéssel kezdődött, de innen már csak a mieink szereztek gólt, így jelentős különbségű lett a győzelem. A csapat, tehát pontot sem vesztve az élen zárja az őszt, amihez ezúton is gratulálunk!


FKSE-Algyő-Szarvasi NKK 35-26 (16-16)

Algyő 250 néző, vezette: Marton, Szabó.
FKSE: DÁVID D.-Aracsi 2, DRAXLER 4/1, Dávid Zs. 2, Vér, VELKY 10, FEJES 3. Csere: Koncz (kapus) REIGL 4, KOZMA 3, GERCSÓ 6, Faragó, Szűcs 1, Dankó, Molnár. Edző: Arany Zoltán.
Kiállítások: 0 ill. 8 perc. Hétméteresek: 1/1 ill. 2/2.
Arany Zoltán: - Az őszi szezonunk megkoronázása volt ez a mai mérkőzés, mindenki hatalmas akarással küzdött a győzelemért. Az csak egy csata volt, a háborút még nem nyertük meg. A kitűnő játékvezetés felnőtt a rangadóhoz. Minden lelkes szurkolónknak kellemes ünnepeket kívánunk!