Hírek önkormányzat Turisztika Közérdekű információk Események

Hírek

Továbbra sem megy a lányainknak
Továbbra sem megy a lányainknak

Hetedik meccsükön a hetedik vereségüket szenvedték el lányaink, ezúttal Kecskeméten. Ahol valljuk be őszintén, ki lehet kapni, hisz a hazaiak az előző idényben még a legmagasabb osztályban szerepeltek.

Őszi lemosó permetezés

A Gyeviép Nonprofit Kft. őszi lemosó permetezést végeztet Algyő Nagyközség közterületein lévő faállományon 2018. november 12.-ei héten az éjszakai órákban.

A Nyíregyháza legyőzésével élre ugrott a férfi csapatunk

Egy olyan csapatnak, amely minden meccset meg akar nyerni, soha sincs könnyű dolga, még akkor sem, ha az ellenfél nagyobb pont távolságra áll tőle. Ez a meccs is küzdelmes volt, főleg a második félidőben. Viszont az első harminc percben szerzett előny nem fogyott el a végéig. Nagy Martin 37 lövésből 15-öt megfogott, sőt Kiss Olivér is „kinézett” egy hetest. Mivel a Békés kikapott otthon a Balassagyarmattól, a csapatunk a tabella élére ugrott.

Ha van nehéz meccs, akkor a szombati feltétlen az lesz

A Nyíregyháza jelentős pluszban van velünk szemben, hisz az első és az eddigi utolsó NB I/B-s idényünkben mind a négy meccset megnyerték ellenünk, vagyis Algyőn és Nyíregyházán is behúzták a meccseket. Sőt abban a szezonban, amikor bajnokságot nyertünk (2015-16), mindkét meccs döntetlen volt, ráadásul mindkét helyszínen 27-27 lett a végeredmény. Csupán a 2016-17-es kiírásban tudtuk mindkétszer legyőzni Őket. Szóval jelentős az előnyük, velünk szemben.

Tájékoztató az Algyői vasútállomás környezetének Tram-Train beruházáshoz kapcsolódó felújításáról.

Tájékoztató az Algyői vasútállomás környezetének Tram-Train beruházáshoz kapcsolódó felújításáról.

Nemzeti lobogó igénylési lehetőség

Igényeljen magyar zászlót ingyenesen és tegye még szebbé nemzeti ünnepeinket!

Jeromos, az algyői könyvek őre

Talán meglepő, de világszerte több mint félezer macska él könyvtárakban. Hazánkban sem egyedüli, hogy egy bibliotéka állatot fogad be, Mártélyon tavaly Cicerónak nevezték el azt a kandúrt, amely a bibliotékához szegődött, az Algyői Könyvtár új kedvence pedig a Jeromos nevet kapta.

1 2 3 4 5