Algyő
...a Tisza virága
  • 201712-tiszaparttel
  • kb slide 2017 nov
  • 201707-Tajhaz slide
  • 201707-furdo

Lakossági fogadóórán és beszélgetésen többen is kérdezték, hogy nem lehetne-e teljesen ingyenes a forgózás. Sajnos az igen drága volna, így kitaláltam az egyszer fölhasználható ingyenjegyet. Amikor most eljött az idő, hogy meg is valósítsuk, már tudtam, hogy lesznek olyanok, akik választási kampánynak bélyegzik, de azt remél(t)em, hogy sokaknak viszont jól fog esni ez a kis ajándék. Hozzáteszem tényleg szívből adom, elsősorban a gyerekek miatt.

A kampányban várható mocskolódás miatt nem akartam a település pénzét használni, mert akkor biztos telekárogták volna Algyőt a jóakaróim (bár az is természetes lenne szerintem, hogy a település ezzel is támogatja a családokat). A búcsúsoktól kaptam kedvezményt, mivel egyszerre ennyi jegyet "vettem", és csak a fölhasználtakat kell fizetni. Számításaim szerint úgy kb. 100-150 ezer forintomba fog kerülni nyomtatással együtt. Ajándék lónak ne nézd a fogát, szokták mondani, de jelen helyzetben a károgók is jobb, ha tudják a tényeket. A polgármesteri fizetésem tényleg nem rossz, amit egyébként bárki megnézhet, hisz nyilvános. És nekem ennyit megér, ha pár gyerkőcnek és családjuknak azért még is csak örömet szerzek az ingyenjegyekkel.
A többieknek, akiknek nem tetszik azt javaslom, hogy adják oda olyannak, aki örül, ha fölhasználhatja. Legalább ők is tesznek ebben az ügyben valami jót.

Link: http://molnar-aron.blogspot.hu/2017/07/az-ingyenjegyekrol.html

Algyő Nagyközség Képviselő-testületének ülése (2017.11.23.)
Elég lett a háborúsdiból, új választást írnak ki

Elmérgesedett az algyői képviselő-testület két tábora közötti helyzet. A Csongrád megyei település a helyi fideszes többség miatt a polgármester munkáját akadályozva korábban több beruházástól is elesett. A legutóbbi tanácskozáson a testület végül a feloszlatás mellett döntött. Időközi választás várhatóan szeptemberben lesz.