× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Új edző a Levendula Hotel FKSE-Algyő kispadján

|
2020. január 09. | Migrált hírek

A keddi edzésen, amikor a női NB II-es csapat elkezdte a felkészülést a tavaszi idényre, Bella Árpád, a klub elnöke bemutatta a hölgyeknek az új trénerüket, ifjabb Farkas Józsefet.

A klub első számú embere elmondta, hogy elégedettek voltak Avar György munkájával, amit mi sem mutat jobban, mint, hogy Avar mester a továbbiakban a klub menedzsmentjét erősíti, például a férfi csapat edzésmunkáját segíti, amikor mesterük, Aki egyben a férfi serdülő válogatott edzője, távol van a klubjától.

De a klub eddigi „ars poetikáját” követve, fiatal ambiciózus edzőt hoztak a csapat mellé, hogy közösen megújulva, elérjék a kitűzött célt, a bajnokság megnyerését, és a feljutást. Erre Avar mester munkájának is köszönhetően meg van az esély, lévén csupán egy ponttal előzi meg Őket a Békéscsaba, s tavasszal a viharsarkiak jönnek Algyőre.

Az új tréner nem jelent új arcot a klubnál, hisz anno védett az NB II-es bajnok férfi csapatban, illetve NB I/B-ben is szerepelt a klub színeiben. Jó ideje azonban a partvonal mellett szolgálta kedvenc sportágát, Marosán György segítőjeként NB I/B-s bajnoki címeket nyert Kecskeméten és Szombathelyen is.

Bár a vasi „fővárosban” igen jól érezte magát, s Őt is nagyon kedvelték (ez kiderült a népszerű közösségi oldalon, a távozásához fűzött kommentekből), de családi okok miatt is, visszavágyott Szegedre. A téli szünetben találkoztak Bella Árpáddal és rövid beszélgetés után, megegyeztek a közös folytatásról.

Más változás nem történ a női gárdánál, tehát továbbra is Arany Zoltán a másodedző és Varga Balázs a technikai vezető.

 

További hírek

Második alkalommal került megrendezésre Algyőn a Finta János Emlékverseny. Az Algyői SK Asztalitenisz szakosztálya szervezte az eseményt, ahol vendégcsapat volt a Pincehelyi Asztalitenisz szakosztály.

2024. május 16. | Sport Bővebben

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Magánbiztonsági és Önkormányzati Tanszék május 15-én ünnepelte 10 éves fennállását. Algyő biztonsága, a megfelelő intézkedések tervezése érdekében Dr. Füzesy István alpolgármester közreműködésével folyamatosan együttműködünk a Tanszékkel.

2024. május 16. | Rendőrség Bővebben

Gerendáson rendezte meg a Spárta Taekwon-do Klub a VII. Fehér Kupa és VII. Spárta Kupa nevű ITF Taekwon-do versenyt, melyen a Csongrád és Békés megyéből érkező klubok mellett, az Algyői Sportkör ITF Taekwon-do szakosztálya is 5 versenyzővel képviseltette magát.

2024. május 15. | Sport Bővebben

Algyőn a horgásztavakon került megrendezésre Sarok Krisztián és az Önkormányzat szervezésében 2024 május 11-én szombaton az első Családi horgászverseny.

2024. május 14. | Sport Bővebben

Az Algyői horgásztavak halállománya ismét szép háromnyaras potykákkal bővült. Reméljük az újoncok jól megmozgatják az I-es és II-es tavak törzsállományát. A hétvégi versenyen szép fogást és sok örömöt okozhat a családoknak, illetve vasárnaptól minden horgászni vágyónak.

2024. május 10. | Gazdaság Bővebben

×