× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Nagyban ment az illegális driftelés, amikor megjelentek a rendőrök Algyőn – 41 kocsit rendeltek be műszaki vizsgálatra

|
2024. április 10. | Rendőrség

Nagyban ment az illegális driftelés, amikor megjelentek a rendőrök Algyőn – 41 kocsit rendeltek be műszaki vizsgálatra

A szegedi rendőrök a társhatóságok munkatársaival közösen ellenőriztek egy engedély nélküli rendezvényt. A rendőrség közleménye szerint most Algyőn csaptak le a driftelőkre.

Mint a rendőrségtől megtudtuk, a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság járőrei 2024. április 6-án délelőtt a Csongrád-Csanád Vármegyei Adó- és Vámigazgatóság, valamint a Csongrád-Csanád Vármegyei Kormányhivatal Közlekedési és Útügyi Osztály munkatársaival közösen intézkedtek Algyőn, egy Farki-réten található magánterületen.

Ellenőrizték az ott parkoló és közlekedő autók műszaki állapotát és a sofőröket. Az összehangolt akcióban a rendőrök 155 főt igazoltattak, valamint 90 kocsit néztek át, amelyből 41-et engedély nélküli átalakítás és nem megfelelő műszaki állapot gyanúja miatt berendeltek járművizsgálatra.

forrás: szeged365.hu (Bartók Zsófia)

 

További hírek

Alkotó díjas kézműveseinket bemutató rovatunk áprilisi főszereplője Molnáré Süli-Zakar Zita, aki csodálatos alkotásokat készít agyagból. Műveivel sokszor találkozhattunk már algyői kiállításokon, most pedig azok elkészítésének hátteréről beszélgettünk.

2024. április 25. | Kultúra Bővebben

Megkezdődtek a munkálatok a Szent Anna templom körül. Most áprilisban az új burkolat körvonalainak kijelölésével és a beton bontásával megkezdődtek a munkálatok a Szent Anna templom körül. A projektet a Gyeviép Nkft. munkatársai végzik.

2024. április 24. | Önkormányzat Bővebben

Az idén 30 éves Faluház a közösségi élet központja a településen. A három évtized alatt számtalan programnak, élménynek és közösségi eseménynek adott otthon. A kezdetekre talán már nem sokan emlékeznek, de Némethné Vida Zsuzsannával megpróbáltuk feleleveníteni az indulást.

2024. április 23. | Kultúra Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata összevezetéses oltást szervez.

2024. április 23. | Gazdaság Bővebben

A mai napon ünnepelték az algyői Bóbita Bölcsődében a bölcsődék napját.

2024. április 22. | Önkormányzat Bővebben

×