× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Angyalok akcióban - Algyőn!

|
2014. december 26. | Napjaink
Aki szívével lát, az látja csak a másik embert, az látja a világ jó és rossz történéseit, és látja az angyalokat is.

A karácsonyi ünnepek előtt, szerencsére sokak szíve segítségre nyílik. Sokan vannak akik időt, energiát nem kímélve tevékenykednek azon, hogy azok számára is emlékezetesebb, meghittebb legyen az ünnep, akiknek ez amúgy nem adatna meg.

Így idén is körülnéztünk településünkön, hogy hol jönne jól a figyelem – hiszen másokat megajándékozni felemelő érzés – és ismét kéréssel fordultunk a Prímagáz Zrt.-hez, akik immár 4 éve, most is azonnal nyitottak voltak megkeresésünkre.

Aki szívével lát, az látja csak a másik embert, az látja a világ jó és rossz történéseit, és látja az angyalokat is. Mert angyalok ma is vannak, és a tiszta szívű embereknek – mint a Prímagáz vezetői – az angyalok súgnak. S akinek az angyal súg, azok nem hibáznak, ők odatalálnak ahová kell, mert az ész tévedhet, de a szív nem. Az ész embere nem hisz az angyalokban, ha segítik a bajban, akkor is azt gondolja, hogy csak mázlija volt, és nem érzi, nem hálás érte, ha megérintik őt.

Az a több mint két tucat család, az egyszerű emberek bizonyosak benne, hogy léteznek angyalok, mert mind a 25 db gázpalack, amit küldtek nekik a Prímagáztól, az odatalált ahol éppen a szükségét érezték.

Köszönet ezért, és kívánunk nekik mind magánéletükben, mind a munkájukban sok sikert, a Vöröskereszt algyői alapszervezetének nevében.
A magam, és a Vöröskereszt tagjainak nevében minden algyői lakosnak kívánom, hogy a karácsonyi bevásárlás és zűrzavar után, álljunk meg egy pillanatra és próbáljunk a kétkedő eszünk helyett, a látó szívünkkel kicsit befelé fordulni és biztosan megérezzük, hogy ha bármilyen bajban lennénk is: nincs baj, mert az angyalok nem engedik.
 

További hírek

Második alkalommal került megrendezésre Algyőn a Finta János Emlékverseny. Az Algyői SK Asztalitenisz szakosztálya szervezte az eseményt, ahol vendégcsapat volt a Pincehelyi Asztalitenisz szakosztály.

2024. május 16. | Sport Bővebben

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Magánbiztonsági és Önkormányzati Tanszék május 15-én ünnepelte 10 éves fennállását. Algyő biztonsága, a megfelelő intézkedések tervezése érdekében Dr. Füzesy István alpolgármester közreműködésével folyamatosan együttműködünk a Tanszékkel.

2024. május 16. | Rendőrség Bővebben

Gerendáson rendezte meg a Spárta Taekwon-do Klub a VII. Fehér Kupa és VII. Spárta Kupa nevű ITF Taekwon-do versenyt, melyen a Csongrád és Békés megyéből érkező klubok mellett, az Algyői Sportkör ITF Taekwon-do szakosztálya is 5 versenyzővel képviseltette magát.

2024. május 15. | Sport Bővebben

Algyőn a horgásztavakon került megrendezésre Sarok Krisztián és az Önkormányzat szervezésében 2024 május 11-én szombaton az első Családi horgászverseny.

2024. május 14. | Sport Bővebben

Az Algyői horgásztavak halállománya ismét szép háromnyaras potykákkal bővült. Reméljük az újoncok jól megmozgatják az I-es és II-es tavak törzsállományát. A hétvégi versenyen szép fogást és sok örömöt okozhat a családoknak, illetve vasárnaptól minden horgászni vágyónak.

2024. május 10. | Gazdaság Bővebben

×