× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

A szívüknek köszönhetik a pontot, ha már kiengedték kezükből a győzelmet.

|
2019. december 10. | Migrált hírek

A szívüknek köszönhetik a pontot, ha már kiengedték kezükből a győzelmet.

Furcsa őszön van túl az ifi csapatunk. Az elején bajnokesélyesnek látszott, majd gödörbe került, viszont ezzel a döntetlennel egy pontra vannak a dobogótól. Prislinger Tibi nem akart külön kiemelni senkit, az egész csapat nagybetűs a számára!

Férfi ifjúsági bajnokság NB II Keleti csoport: FKSE-Algyő- NyÍregyházi SN Kft 29-29 (16-13)

Algyő 100 néző, vezette: Kovács, Papp
FKSE: Boróczky – Kremer 2, Mészáros 3, Tóth 3, Bajusz 6, Vass 7, Csóti 8/1. Csere: Szèll, Hódi (kapusok) Míg, Pintér, Nagy, Szilasi. Edző: Prislinger Tibor
Kiállítások: 8 ill. 10 perc. Hétméteresek: 2/1ill. 0.
Prislinger Tibor: - Igazi rangadót játszottunk a Nyíregyháza ellen. Hullámzó volt, a teljesítmény és a véleményem is a mérkőzésről. Megint elmentünk öttel azután sikerült megverni magunkat és a végén újra diadalmaskodni sikerült. Nyert a szív, ami a jövőre nézve is példát mutat, reméljük, hogy tudunk fejlődni és jövőre az éremért tudunk harcolni.
 
Végre egy olyan meccs, amikor nem kellett izgulni a győzelemért.

Az elején elléptek a fiaink és négy gólnál egyszer sem engedték közelebb, ellenfelüket. Negyed órával a vége előtt volt közte tíz is (34-24), de fontosabb volt, hogy mindenki játszhasson. A gárda hat győzelemmel és öt vereséggel a hatodik helyen telel.

Férfi serdülő bajnokság NB II Keleti csoport: FKSE-Algyő- Nyíregyházi SN Kft 34-27 (18-12)

Algyő 75 néző, vezette: Kovács, Papp
FKSE: HÓDI- Farkas 4, PINTÉR 10/3, MADARÁSZ 7, Üveges 3, Szekeres 2, Szilasi 6. Csere: Kürti 1, Czeglédi 1/1, Bakacsi, Gyürki, Hangai. Edző: Kovács Bence.
Kiállítások: 8 ill. 8 perc. Hétméteresek: 5/4 ill. 6/6.

Kovács Bence: - Ügyesen es fegyelmezetten játszottunk minimális hibákkal az egész mérkőzés alatt. Mondtam mar ezt korábbi meccsek után is, ha így kézilabdázunk, bárki ellen felvesszük a kesztyűt. Ezt az állapotot kell minél többször felszínre hoznunk. Kis pihenő következik, es februárban folytatjuk. Gratulálok a CSAPATNAK és köszönjük a szurkolást! Nem utolsó sorban pedig a srácok, és az Egyesület nevében is Bekes Kellemes Ünnepeket Kívánunk mindenkinek!  

Hatodik helyen telelnek a lányaink

Női ifjúsági bajnokság, NB III J csoport: Gyomaendrődi NKSE- FKSE-Algyő 36-36 (20-22)

Gyoma 50 néző. Vezette: Mezei, Takács.
FKSE: BODOR- Lantos, ÁCS ZS. 1/1, BÉKÉSI 4, MIRCSE 7, SULYOK 13/1, SZTACHÓ 4. Csere: Szilágyi (kapus) Czifra 5, Savanya 2, Igaz, Megyeri, Belovai. Edző: Draxler Orsolya.
Kiállítások: 8  ill. 2 perc. Hétméteresek: 3/2 ill. 3/2.
 
Draxler Orsolya: - Büszke vagyok a lányokra! Végig fegyelmezetten játszottak. Sajnos még mindig sok a technikai hiba a játékosok számával ellentétben, de a következő szezonig azon leszünk, hogy ezeket az apró dolgokat kijavítsuk! Gratulálok, úgy gondolom igazságos döntetlen született egy kiélezett mérkőzésen.

 

További hírek

Második alkalommal került megrendezésre Algyőn a Finta János Emlékverseny. Az Algyői SK Asztalitenisz szakosztálya szervezte az eseményt, ahol vendégcsapat volt a Pincehelyi Asztalitenisz szakosztály.

2024. május 16. | Sport Bővebben

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Magánbiztonsági és Önkormányzati Tanszék május 15-én ünnepelte 10 éves fennállását. Algyő biztonsága, a megfelelő intézkedések tervezése érdekében Dr. Füzesy István alpolgármester közreműködésével folyamatosan együttműködünk a Tanszékkel.

2024. május 16. | Rendőrség Bővebben

Gerendáson rendezte meg a Spárta Taekwon-do Klub a VII. Fehér Kupa és VII. Spárta Kupa nevű ITF Taekwon-do versenyt, melyen a Csongrád és Békés megyéből érkező klubok mellett, az Algyői Sportkör ITF Taekwon-do szakosztálya is 5 versenyzővel képviseltette magát.

2024. május 15. | Sport Bővebben

Algyőn a horgásztavakon került megrendezésre Sarok Krisztián és az Önkormányzat szervezésében 2024 május 11-én szombaton az első Családi horgászverseny.

2024. május 14. | Sport Bővebben

Az Algyői horgásztavak halállománya ismét szép háromnyaras potykákkal bővült. Reméljük az újoncok jól megmozgatják az I-es és II-es tavak törzsállományát. A hétvégi versenyen szép fogást és sok örömöt okozhat a családoknak, illetve vasárnaptól minden horgászni vágyónak.

2024. május 10. | Gazdaság Bővebben

×