Hírek önkormányzat Turisztika Közérdekű információk Események

Hírek

Változás a kutak engedélyezésében
Változás a kutak engedélyezésében

Két lényeges változás történt a kutak engedélyezési eljárásában: egyik, hogy az engedély nélkül létesített kutak bírság alóli mentességi időszaka 2020. december 30-ig kitolódik, valamint kidolgozás alatt van egy speciális eljárás az illegális kutak engedélyeztetésére.

Mikor, ha most nem, avagy pontot kell szerezni Szentendrén

Igazi „Petőfi” meccs (győzelem, vagy halál) vár a lányainkra a szombati matinén. Lévén a közvetlen előttük álló, egy pontos Szentendre vendégei lesznek Avar mester tanítványai. Ha tehát van meccs, amit a bennmaradás érdekében muszáj megnyerni, akkor ez az a találkozó. A vendéglátónk egyetlen pontjukat, idegenben, a Kiskundorozsma ellen érték el, amely alakulat sem szenved „pont túltengésben”.

Rangadó Kecskeméten

Péntek este nyolckor a kecskeméti Messzi István sportcsarnokban nagyon nehéz feladat vár férfi csapatunkra. Az osztály egyik legstabilabb gárdája lesz a házigazda, amely az elmúlt négy évben állandóan a negyedik és a hatodik hely között végzett. Jelenleg ötödik, az élmezőny mögötti csapatok legjobbikaként. Ráadásul az ellenünk eddig lejátszott mérkőzéseken háromszor is nyerni tudott egy döntetlen és négy vereség mellett.

A betegségek lelki háttere - előadás

Az Életreform klub következő meghívott előadója Pósa Ferenc, aki a betegségek lelki hátteréről tart előadást a Faluház klubtermében. Minden érdeklődőt szeretettel várnak!

Továbbra is pont nélkül a női csapatunk

Az elején még mínusz háromról kiegyenlítettünk, de az első félidő közepére gyakorlatilag megnyerték a meccset a vendégek.

A jegenyefák Algyőn sem nőnek az égig

A bajnoki rajton kaptunk egy sallert a PLER-től, majd nyertünk hat meccset egymás után. Most a Balmazújváros vitt be nekünk egy gyomrost, de ha ezek után az utolsó három rangadót hozzuk, nem leszünk szomorúak.

Új bölcsődét építene és jégpályát is szeretne részben TAO-s forrásokból Algyő

A 33 méteres medence kivitelezését napokon belül elkezdik Algyőn, ahol jövőre pályázatot nyújtanak be egy új bölcsőde kialakítására - mondta el Molnár Áron polgármester a Faluházban tartott közmeghallgatáson.

4 5 6 7 8