Hírek önkormányzat Turisztika Közérdekű információk Események

Hírek

Útátjárók teljes szélességű lezárása
Útátjárók teljes szélességű lezárása

Ezúton tájékoztatjuk, hogy a Tram Train építési munkáival összefüggésben - az építési technológia miatt - az alábbi helyeken és időközökben szükséges az útátjárók teljes szélességű lezárása:

Harmonika fesztivál Algyőn: József 93 évesen is zenél

Függetlenségüket ünnepelték az algyőiek a hétvégén. Ennek részeként idén sem maradhatott el a harmonika fesztivál, ahol a szervezők nagy örömére a fiatalok is remekül muzsikáltak.

Kevés gólos meccsen szoros csatában nagyon fontos győzelmet arattunk

Nem voltak jók az előjelek, lévén sem Temesvári, sem Gazsó nem volt hadra fogható, utóbbi például csak a lelátón foglalt helyet. Igaz a túl oldalon sem szerepelt az egykori szegedi (igaz csak rövid ideig), balkezes lövő, Pánczél Zoli is harcképtelen volt.

Bejött a sorminta, itthon megint nyertek az ifista fiúk

Ezúttal a Túrkeve volt az áldozat. Reméljük, a sorminta nem folytatódik, mert az idegenbeli meccsen, Békéscsabán vesztettünk!

Megint mindkét színház a Tótékat adja: Húszévente ismétli magát a történelem Szegeden és Algyőn

Szeged, Algyő - Ma este Örkény István Tóték című tragikomédiáját mutatja be a Szegedi Nemzeti Színház, és ezt a darabot adja ma az algyői Móra Ferenc Népszínház is. A profi és az amatőr társulat is két évtizede játszotta utoljára ezt a művet. Vannak-e véletlenek?

Tisztes helytállás Nyíradonyban

Le az összes kalappal az algyői lányok előtt. Hétköznap, erősen megfogyatkozva, 860 kilométert utazva, viselhető különbségű vereséggel búcsúztak a Magyar Kupától.

Az Ózd jön, amely ellen még egyszer sem veszítettünk

Kevés olyan csapat van az NB I/B Keleti csoportjában, amely ellen még nem veszített a férfi csapatunk a négy éves második vonalbeli küzdelem sorozatban. Az Ózd viszont ilyen. A 2014-es feljutásunk óta ötször vertük meg Őket és három meccs zárult döntetlennel. 2016-ban, éppen Ózdon vívtuk ki a bajnoki címet. Szóval az előjelek, jók a szombat este hatkor kezdődő rangadó előtt.

4 5 6 7 8