× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Zenei hírek

|
2014. május 24. | Kultúra
A Deszki XVI. Maros menti Fesztivált március 21-én rendezték meg. A Pro Musica Alapfokú Művészeti Iskolát Gyurcsik Andrea, Vágó Natália és Németh Éva, a három algyői zongorista növendék képviselte. Vágó Natália és Németh Éva 3. helyezést ért el. Gyurcsik Andrea dicséretben részesült.

A művészeti iskola április 15-én rendezte meg hagyományos kamara hangversenyét, Szegeden a Bálint Sándor Művelődési Házban. A koncerten az algyői növendékek is részt vettek.

Idén április 16-án rendezték meg a I. Kiskunfélegyházi Magyar Zeneszerzők Vokális és Hangszeres Műveire kiírt Országos Versenyt, ahol Gyurcsik Andrea és Vágó Angéla szépen szerepelt.

Felkészítő tanáruk: Dr. Zomboriné Gergely Klára
 

További hírek

Nagyjából egy kilométer hosszon újul meg első ütemben a Kastélykert utca: kiszélesítik az utat és kerékpáros nyomot is kialakítanak – erről is döntöttek a képviselők az áprilisi testületi ülésen. Az is eldőlt, hogy 17 nyári tábort támogatnak, és az idősek támogatását kiterjesztették.

2024. május 28. | Önkormányzat Bővebben

Kerek évfordulót ünnepelhettünk idén, hiszen 30 éves az Algyői Faluház. A falunapi rendezvények is ez a kerek szám köré szerveződtek. Három napig kicsik és nagyok is találhattak érdekes és izgalmas programot maguknak.

2024. május 27. | Önkormányzat Bővebben

Algyő Nagyközség Önkormányzata 2024. május 28-án megkezdi a Géza utca páratlan oldalán a járda felújítását. Az építkezés alatt a páros oldalon lakók is számíthatnak forgalmi akadályokra! Időpont: 2024. május 27. (hétfő) 18:00, helyszín: Géza u. és a Bányász u. sarka.

2024. május 25. | Önkormányzat Bővebben

2024. május 24-én Magyarkanizsán aláírtuk az „Atlétika mindenkinek” című közös projektünk partnerségi szerződését. Az IPA-Interreg program keretében 152.234.269-Ft vissza nem térítendő 95%-os támogatást nyert önkormányzatunk.

2024. május 25. | Sport Bővebben

×