× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Új lakcímigazolvány kiadása

|
2022. szeptember 22. | Önkormányzat

A központi címregiszterről és a címkezelésről szóló 345/2014. (XII. 23.) Korm. rendelet 4. § (1) bekezdése értelmében a Kormány címképzésért felelős szervként, az ingatlan fekvése szerint illetékes települési önkormányzat jegyzőjét jelölte ki.

Algyő településen a lakcímek felülvizsgálatra kerültek, a címkezelési eljárás lefolytatása megtörtént és az új lakcímek a címnyilvántartásban hivatalból átvezetésre kerültek. 

Az érintett lakosoknak az új lakcímet igazoló hatósági bizonyítvány (lakcímigazolvány) kiállítása megtörtént, erről nekik értesítést küldünk.

A lakcímigazolvány cseréje érdekében szíveskedjék ügyfélfogadási időben felkeresni ügyintézőnket, Zombori Mariannt, az Algyői Polgármesteri Hivatalban (Algyő, Kastélykert u. 40.).

Ügyfélfogadási idő:

  • Hétfő:  8:00 – 15:00 óráig
  • Szerda:  8:00 – 17:00 óráig
  • Péntek:  8:00 – 12:00 óráig

Az új lakcímigazolvány kiadásával egyidejűleg le kell adnia jelenlegi, már érvénytelen adatokat tartalmazó lakcímigazolványát.

Az át nem vett lakcímkártyák a későbbiekben kipostázásra kerülnek az érintett lakosoknak.

 

További hírek

A Süli András Művészeti és Irodalmi Alkotói Kör pályázatot hirdet, Algyő Nagyközség Önkormányzata, valamint a Gyevikult Nkft. támogatásával: JELEK 2024 Irodalmi Pályázat címmel.

2024. február 22. | Kultúra Bővebben

Az elmúlt hétvégén rendezte meg a Barátság Sportegyesület az idei Barátság Kupa Országos Nyílt ITF Taekwon-do versenyt Battonyán. A viadalra 31 klub több mint 230 versenyzője adta le a nevezését, köztük az Algyői Sportkör ITF Taekwon-do Szakosztályának sportolói is.

2024. február 21. | Sport Bővebben

A Gyevi Art Kulturális Egyesület Tollforgatók Köre és az Algyői Könyvtár tavaly októberben meghirdetett közös pályázata sikeresen lezárult, 173 művet küldtek az alkotók. Az Amikor a toll kibicsaklik című irodalmi és grafikai pályázatot Ménesi Lajosné értékelte.

2024. február 20. | Kultúra Bővebben

Magyar Kultúra Napja és a Faluház 30. születésnapja alkalmából kiállítás

2024. február 16. | Kultúra Bővebben

Ahogy a mondás is tartja, ápolnunk kell az örökségünket, hogy jövőnk legyen. Vannak, akik ezt a mindennapokban teszik munka és család mellett. Laukó Ivettnek a népviseletek lettek a szerelmei és kezei közül fantasztikus alkotások kerülnek ki, amelyek amellett, hogy gyönyörűek, a múltunkat, a kultúránkat őrzik.

2024. február 15. | Kultúra Bővebben

×