× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Új bázisa lett az Algyői Vízisport Egyesületnek

|
2021. május 13. | Sport

Két évvel ezelőtt teljesen új irányvonalat vett Algyőn a kajak-kenu sport. A helyi egyesület az elmúlt időszakban javarészt önerőből felépített egy mára már 35-40 fős taglétszámú klubot, amelyben folyamatos napi szintű munka zajlik és a cél, hogy idén 20 fő feletti versenyengedéllyel rendelkező versenyzőjük legyen.

A fejlődés a mai napon új szintre lépett, az önkormányzat átadta az egyesületnek az egykori fehér iskola egy részét a helyi kajak-kenu sportközpont kialakítására. A tervek szerint idővel itt egy kajak-kenu sportközpont fog kiépülni, addig is öltözőket és tornatermet alakítanak ki benne a sportolóknak.

A ma délelőtti átadóünnepségen részt vett Sík Márton, a Vajda Attila Regionális Akadémia menedzsere, Molnár Áron, Algyő polgármestere, Füzesy István alpolgármester, valamint Kövér Imre, az Algyői Vízisport Egyesület elnöke.


Kapcsolódó galéria: Új bázisa lett az Algyői Vízisport Egyesületnek (8 db kép)

Galéria további képei
 

További hírek

A pályázat célja, hogy támogatást biztosítson a Fehér Ignác Tanulmányi Ösztöndíj segítségével a kiemelkedő tanulmányi eredménnyel rendelkező, tehetséges algyői tanulóknak.

2024. június 13. | Oktatás Bővebben

Választás napközbeni részvételi adatai

2024. június 09. | Önkormányzat Bővebben

Esztergomban rendezték meg az elmúlt hétvégén az idei Kick-Box Utánpótás Magyar Bajnokságot. Ezen az eseményen dőlt el, hogy kik kerülnek be a magyar válogatott keretébe és képviselhetik Magyarországot az augusztus végén, Budapesten rendezendő utánpótlás világbajnokságon.

2024. június 06. | Sport Bővebben

A Nemzeti Művelődési Intézet által támogatott A Szakkör programon 2023-ban számos mesterség bemutatásával indult ingyenes foglalkozássorozat. Ezek közül a Gyevikult Nkft. nemezelést harmadik, vesszőfonás szakkört második alkalommal hirdetett meg az Algyői Tájházban. Az itt készült alkotásokból nyílt kiállítás.

2024. június 05. | Kultúra Bővebben

Hagyományőrzés új köntösben. Papp Csilla Alkotó-díjas kézművesünk a sujtás ékszerkészítés mestere. Olyan formákat álmod meg és hoz létre, amelyek nemcsak az ékszert teszik egyedivé, hanem annak a viselőjét is.

2024. június 04. | Kultúra Bővebben

×