× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Továbbjutott a magyar kupában az Algyő

|
2020. október 30. | Sport

Mindössze tíz perc alatt lerendezte a továbbjutás kérdését a Levendula Hotel FKSE-Algyő női kézilabdacsapata Kunszent­miklóson a magyar kupa 2. fordulójában. 2020-ban még négy bajnoki vár az algyőiekre, legközelebb jövő szombaton a Gyomaendrődöt fogadják.

Női kézilabda, TIPPMIX magyar kupa, 2. forduló.: Miklós KC – Levendula Hotel FKSE-Algyő 21–40 (11–24)

Kunszentmiklós, 100 néző. Vezette: Szöllősi D., Szöllősi S.
Levendula Hotel-FKSE Algyő: Portás – Ilyés 3, Lovistyék 4, Farkas 4/1, Szepesi 6, Vér, Csáki 3. Csere: Zsilák 2, Ladics 1, Balázs, Aracsi 5, Rózsa 5, Gercsó 7/1. Edző: Farkas József.

Farkas József: – Pár játékosom pihenőt kapott, az elmúlt egy hétben öt különböző talajon kellett edzenünk és játszanunk, ez nagyon megterhelő. Voltak akik még több lehetőséghez jutottak, ezzel szépen éltek, odatették ma­­gukat maximálisan. Kipróbáltunk új dolgokat, gyakoroltunk új formációkat. Remekül kezdtük a mérkőzést, a 11. percben már 12–1-re tudtunk vezetni, így visszább tudtunk venni a tempóból. Az elmúlt hónapokban rengeteget dolgoztunk, hogy így, hibátlanul álljunk a bajnokságban is, rendkívül elégedett vagyok a lányok teljesítményével, mentalitásával. Most jön egy kicsit nagyobb regenerálódási időszak, hiszen ez­­után is kemény munka vár ránk. Örülök a továbbjutásnak.

forrás: www.delmagyar.hu

 

További hírek

A pályázat célja, hogy támogatást biztosítson a Fehér Ignác Tanulmányi Ösztöndíj segítségével a kiemelkedő tanulmányi eredménnyel rendelkező, tehetséges algyői tanulóknak.

2024. június 13. | Oktatás Bővebben

Választás napközbeni részvételi adatai

2024. június 09. | Önkormányzat Bővebben

Esztergomban rendezték meg az elmúlt hétvégén az idei Kick-Box Utánpótás Magyar Bajnokságot. Ezen az eseményen dőlt el, hogy kik kerülnek be a magyar válogatott keretébe és képviselhetik Magyarországot az augusztus végén, Budapesten rendezendő utánpótlás világbajnokságon.

2024. június 06. | Sport Bővebben

A Nemzeti Művelődési Intézet által támogatott A Szakkör programon 2023-ban számos mesterség bemutatásával indult ingyenes foglalkozássorozat. Ezek közül a Gyevikult Nkft. nemezelést harmadik, vesszőfonás szakkört második alkalommal hirdetett meg az Algyői Tájházban. Az itt készült alkotásokból nyílt kiállítás.

2024. június 05. | Kultúra Bővebben

Hagyományőrzés új köntösben. Papp Csilla Alkotó-díjas kézművesünk a sujtás ékszerkészítés mestere. Olyan formákat álmod meg és hoz létre, amelyek nemcsak az ékszert teszik egyedivé, hanem annak a viselőjét is.

2024. június 04. | Kultúra Bővebben

×