× Hírek Önkormányzat E-Ügyintézés Turisztika Hasznos információk Események Facebook oldalunk Youtube oldalunk Instagram oldalunk
hu

Tájékoztatás az Algyői Polgármesteri Hivatal működéséről

|
2020. november 04. | Önkormányzat

Érvényes 2020. november 6. napjától visszavonásig

Tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy a járványügyi helyzetre tekintettel, a lakosság és a Hivatal munkavállalói egészségének védelme érdekében az Algyői Polgármesteri Hivatalban 2020. november 6. napjától visszavonásig személyes ügyfélfogadásra előzetesen egyeztetett időpontban van lehetőség.

Személyes ügyintézés kizárólag halaszthatatlan, rendkívüli esetben, az ügyintézővel előzetesen egyeztetett módon és időpontban történhet. Az ügyintézők elérhetősége megtalálható a https://www.algyo.hu/onkormanyzat/ugyfelfogadas-polgarmesteri-hivatal-szervezeti-felepitese/elerhetosegek linken.

Továbbiakban is az ügyfelek rendelkezésére áll a telefonos, ügyfélkapus, postai úton és e-mailben történő ügyintézés, valamint munkanapokon 8.00 és 10.00 óra között a hivatali nyomtatványok átvehetők a Hivatal előterében elhelyezett polcról. Azokat kitöltve a Hivatal előtti postaládába kérjük bedobni, vagy elektronikus formában a titkarsag@algyo.hu e-mail címre megküldeni.

A nyomtatványok letölthetők a https://www.algyo.hu/onkormanyzat/nyomtatvanyok-bejelentesek/nyomtatvanyok oldalról is.

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

dr. Varga Ákos jegyző

 

További hírek

A pályázat célja, hogy támogatást biztosítson a Fehér Ignác Tanulmányi Ösztöndíj segítségével a kiemelkedő tanulmányi eredménnyel rendelkező, tehetséges algyői tanulóknak.

2024. június 13. | Oktatás Bővebben

Választás napközbeni részvételi adatai

2024. június 09. | Önkormányzat Bővebben

Esztergomban rendezték meg az elmúlt hétvégén az idei Kick-Box Utánpótás Magyar Bajnokságot. Ezen az eseményen dőlt el, hogy kik kerülnek be a magyar válogatott keretébe és képviselhetik Magyarországot az augusztus végén, Budapesten rendezendő utánpótlás világbajnokságon.

2024. június 06. | Sport Bővebben

A Nemzeti Művelődési Intézet által támogatott A Szakkör programon 2023-ban számos mesterség bemutatásával indult ingyenes foglalkozássorozat. Ezek közül a Gyevikult Nkft. nemezelést harmadik, vesszőfonás szakkört második alkalommal hirdetett meg az Algyői Tájházban. Az itt készült alkotásokból nyílt kiállítás.

2024. június 05. | Kultúra Bővebben

Hagyományőrzés új köntösben. Papp Csilla Alkotó-díjas kézművesünk a sujtás ékszerkészítés mestere. Olyan formákat álmod meg és hoz létre, amelyek nemcsak az ékszert teszik egyedivé, hanem annak a viselőjét is.

2024. június 04. | Kultúra Bővebben

×